HELTÄCKNINGSMATTA KIDS PLAYGROUND RALLY PRIS PER KVM

99,95 kr
Finns endast i varuhus

Rolig matta att ha i barnrummet!

Ge dina barn ett riktigt barnrum med den här heltäckningsmattan! Vi kan lova att den kommer skänka dig och dina barn många fina minnen tillsammans. Förutom att vara en rolig matta så är den utmärkt som...

Se fullständig produktbeskrivning

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Rolig matta att ha i barnrummet!

Ge dina barn ett riktigt barnrum med den här heltäckningsmattan! Vi kan lova att den kommer skänka dig och dina barn många fina minnen tillsammans. Förutom att vara en rolig matta så är den utmärkt som golvskydd.

Teknisk information
Stickning: 1/10 Öglelugg
Bredd: 200 cm ± 1%
Material: 100% PA
Garnvikt: 300 gr/m2
Garnhöjd: 3 mm
Totalvikt: 1005 gr/m2 ± 15%
Total höjd: 5 mm
Primär baksida: Vävd
Antal Stickningar: 147075 /m2 -7.5% .+10%
Brandklassning: Efl
Sekundär baksida: AB
Mönsterrepetition: 92,4 x 200cm

Information före och vid matläggning
BAUHAUS rekommenderar i första hand att läggningen av heltäckningsmattan sker med hjälp av en professionell mattläggare, t.ex. genom BAUHAUS-Montageservice. Detta för att garantera en säker och hållbar installation.

1. Installationstemperatur
Vid installation måste temperaturen vara mellan 18 och 22 grader Celsius, med en luftfuktighet på 40-65%. Den lägsta temperaturen på undergolvet måste vara 15 grader Celsius, med ett golvvärmesystem måste det vara en temperatur på mellan 18 och 22 grader Celsius. För ett optimalt resultat måste hela rummet uppfylla dessa krav minst 3 dagar före installation och minst 7 dagar efter installationen. 48 timmar efter installationen får utrymmet gradvis återställas till sin normala temperatur, i steg om maximalt 5 grader Celsius per dag.

2. För en utförlig beskrivning av hur du kan installera din heltäckningsmatta se den bifogade PDF:en ”Läggningsanvisning”.

OBS!
Före installation av mattan är det viktigt att ni kollar efter eventuella tillverkningsfel, t.ex. fel i färg, konstruktion, mönster och dimensioner eller transportskador. Produkter kan upplevas ”mosade” till en början som en effekt av förpackning, lagring eller transport. Denna effekt kommer avta inom några timmar per automatik då fibrerna i mattan åter reser sig. Om du upplever ett eventuellt tillverkningsfel är det viktigt att du kontaktar BAUHAUS innan du påbörjar mattläggningen för att hantera reklamationen.

Mer information
Produktnamn HELTÄCKNINGSMATTA KIDS PLAYGROUND RALLY PRIS PER KVM
Artikelnummer 5608170A
Vikt 1.0100
EAN-nr 8717388673956
Netto vikt 1.01
Varumärke CONDOR CARPETS

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

12231+ nöjda kunder!

18441 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…