Information angående Coronaviruset Covid-19

KOLGRILL KINGSTONE SUPERIOR GRILL PRIME MED VAGN Ø57CM

2 995,00 kr 2 495,00 kr
Delbetala med Premium Kontokort
Från 247:-/mån. Upp till 10% i bonus
Finns endast i varuhus

Klassisk klotgrill med stor grillyta på hela Ø57 cm samt gott om extra arbetsyta och förvaring, redskapskrokar, kryddhylla, kapsylöppnare och vridbara hjul!

En helt fantastisk grillvagn från Kingstone med stor grillyta och ett praktiskt avlast...

Se fullständig produktbeskrivning
4.5000000000 45

Lagerstatus i varuhus:

Montageservice

Montageservice fast pris : 1 498,00 kr / st
Vill du ha hjälp med montering?

Produktbeskrivning

Klassisk klotgrill med stor grillyta på hela Ø57 cm samt gott om extra arbetsyta och förvaring, redskapskrokar, kryddhylla, kapsylöppnare och vridbara hjul!

En helt fantastisk grillvagn från Kingstone med stor grillyta och ett praktiskt avlastningsbord. Bordet är en perfekt avställningsyta för alla saker som ska på grillen, som t.ex. dina köttbitar och grönsaker, men även för saltkvarnen och pepparkvarnen såklart. Ett plus för grillvagnen är att den är utrustad med kapsylöppnare och verktygskrokar. Grillocket är färdigtmonterat med handtag i ett enda stycke för praktisk hantering och den integrerade termometern låter dig att alltid ha full koll på grilltemperaturen. När du vill fylla på med grillkol eller briketter öppnar du smidigt vikkanten på det kromade grillgallret och fyller på.

En ytterliggare fördel är askkoppen. Askoppen är perfekt när du vill minimera städningen efter grillningen. Fördelarna är att fettresterna och askresterna smidigt samlas upp i koppen, så när du grillat färdigt tar du enkelt loss askkoppen från grillen och tömmer resterna utan kladd. Smidigt eller hur?

Kingstone Superior Prime Ø57 cm är en grill utan kompromisser - Vilket slutligen bevisas genom de fina materialvalen. Grillen är tillverkad av högblank emaljerad stål av högsta kvalitet och avlastningsbordet av stålplåt. Emaljen ger grillen ett gediget skydd mot väder och vind och garanterar att du får en grill som kommer vara en favorit år efter år. Ett bevis på grillens hållbarhet är att du får hela 20 års garanti.

Teknisk information
Garanti: 20 år*
Färg: Svart
Material: Stål
Askkopp: Ingår
Yta: Högblank emalj
Ytbehandling grillgaller: Krom

Mått totalt:
Längd: 133,5 cm
Bredd: 72 cm
Höjd: 113 cm
Tjocklek lock: 0,8 mm
Tjocklek grillskål: 1,0 mm

Mått grillgaller
Grillgaller diameter: 547 mm
Kolgaller diameter: 458 mm
Trådtjocklek grillgaller: 5,0 - 4,0 mm

Mått hjul
Fasta hjul: 2 st, Ø200 mm
Vridbara hjul: 2 st, Ø50 mm

Övrig information
Vi rekommenderar att du alltid använder ett grillöverdrag när du inte använder grillen - Detta eftersom grillen hålls ren, fräsch och redo för nästa grilltillfälle samtidigt som den kommer klara många fler säsonger.

* Gäller för genomrostning på lock och balja

Mer information
Produktnamn KOLGRILL KINGSTONE SUPERIOR GRILL PRIME MED VAGN Ø57CM
Artikelnummer 7213381A
Vikt 36.000000
EAN-nr 4024506599635
Netto vikt 32.00
Typ KOLGRILL
Varumärke KINGSTONE

23920+ nöjda kunder!

32299 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…