Information angående Coronaviruset Covid-19

LADDBOX ABB PRO S UTTAG <22KW

13 995,00 kr
Delbetala med Premium Kontokort
Från 1206:-/mån. Upp till 10% i bonus

Laddbox med uttag för säker laddning av din elbil! 

ABB laddbox BAS+ ger en säker och pålitlig laddningsplats för din el- och hybridbil. Laddaren kan installeras hemma i garaget, carporten eller vid jobbet.  Fördelar med denna typ av lad...

Se fullständig produktbeskrivning

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Montageservice

Montageservice från 11 894,00 kr / st
Vill du ha hjälp med montering?

Produktbeskrivning

Laddbox med uttag för säker laddning av din elbil! 

ABB laddbox BAS+ ger en säker och pålitlig laddningsplats för din el- och hybridbil. Laddaren kan installeras hemma i garaget, carporten eller vid jobbet.  Fördelar med denna typ av laddbox är att den har en egen elmätare, tar liten plats, är enkel att använda och kan installeras för både inom- och utomhusbruk. ABB laddbox Pro S kan ladda alla bilar med Typ 1 eller Typ 2 uttag. Laddboxen har Typ 2-uttag (EU Standard) för användning av kabel med Typ 1 eller Typ 2-kontakt på fordonsidan. Den kan även ställas in för 10A till 32A säkring vilket ger en laddeffekt upp till <22kW.

Du kan dessutom ansöka om bidrag för att få halva priset på laddboxen. För att få bidrag enligt Ladda-hemma-stödet till privatpersoner, gå in på Naturvårdsverkets hemsida och läs mer. 

Med laddaren från ABB kan du känna dig trygg med vetskapen att din bil laddas på ett säkert sätt. Strömmen bryts om något skulle gå fel vilket gör att eventuella risker minskar. Att använda ett vanligt uttag är därför inte optimalt och elsäkerhetsverket avråder från detta. Ett vanligt uttag är dessutom inte konstruerat för att klara av samma konstanta och höga strömbelastning jämfört med en laddbox. För att veta vilken laddare som passar din el- eller hybridbil ska du kolla om den kan ta emot 1-eller 3-fas och vilken ström som bilen är begränsad till. Laddaren ska därefter kopplas in i elcentralen och behöver alltid installeras av en behörig elektriker. 

Observera att en laddbox som är monterad utomhus ofta utsätts för större påfrestningar, därför är det viktigt att kontinuerligt kontrollera kablar och kontakter så att de inte har skadats på något vis. Gör detta till en vana varje gång du ska ladda din bil! 

Teknisk information
Anslutningstyp: Typ 2 uttag
Effekt: <22kW (ställbar från 10-32A)
Antal mil per laddtimme: 10
Anslutning: 3-fas/230V/400V
Vikt: 450 kg
Mått: 495x249x163 mm
Anslutningsplint: Enkelledare
Solid (min.-max): 0.2 – 16 mm²
Flerledare (min.-max): 0.2 – 16 mm²
IP-klass: IP54
Skydd mot mekanisk påverkan: IK08
Inbyggd DC-läckströmsövervakning: <6mA (Typ B jordfelsbrytare krävs således ej)

Mer information
Produktnamn LADDBOX ABB PRO S UTTAG <22KW
Artikelnummer 2142604W
Vikt 7.000000
EAN-nr 8719874450195
Netto vikt 5.00
Varumärke ABB
Typ LADDARE

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

18579+ nöjda kunder!

25743 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…