Företagare? Logga in eller bli företagskund här.
4 Recensioner
Ställ en fråga

LADDBOX ABB TERRA AC UTTAG 22KW

Kan endast beställas online, lagerförs inte i varuhus

8 612,00 kr
3.5 4
LADDBOX ABB TERRA AC UTTAG 22KW
5 Väldigt nöjd Köpte denna laddbox inkl installation på Black Friday rea 2021 och har använt den sedan april 2022 när jag fick min elbil. Köpet och senare installationen (11 kw), som ingick i köpet, gick hur smidigt som helst. Bra installatör och inga pristilägg för min del utan priset med installation var det jag fick betala. ABB:s egen app är ingen höjdare men supporten tipsade om en tredje part app som heter Monta och den är verkligen super och med den går det att styra boxen via Wifi från var som helst. Skriver man till Bauhaus eller direkt till ABB hjälper de till med konfigurationen till denna vilket du lätt kan göra hemma via en annan ABB app som heter TerraConfig. Monta appen är jättesmidig och bra, det går även att ställa in så att den laddar automatiskt när spotpriserna är låga oavsett från vilken elleverantör du har ditt timprisavtal + en massa andra bra funktioner och appen utvecklas hela tiden. Konstigt att ABB inte själva utvecklar en egen lika bra app men som sagt Monta appen funkar utmärkt tillsammans med boxen. Jag är summa summarum väldigt nöjd med köpet från Bauhaus.
Skattereduktion på 50% av produktens värde

Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion på 50% på produkten. Kontakta då v...
Fullständig produktbeskrivning
Delbetala med Premium Kontokort
Från 398:-/mån. Upp till 10% i bonus

Montageservice

Montageservice från 4 595,00 kr / st
Vill du ha hjälp med montering?

Produktbeskrivning

Skattereduktion på 50% av produktens värde

Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion på 50% på produkten. Kontakta då vår Montageservice 010 180 18 06 eller montageservice@bauhaus.se innan du gör din beställning. Läs mer här.
 
Om du väljer att installera en laddbox via BAUHAUS Montageservice så kommer du kunna påverka kostnaden för installationen beroende på kapaciteten i ditt hus. Laddboxen har en viss kapacitet och ditt hus har en annan och därför kan installationskostnaden variera.
Laddboxen har exempelvis en kapacitet på 22KW men ditt hus har en kapacitet på 20KW och då väljer du en installation via BAUHAUS montageservice på 11KW. En installation på 11KW är standard idag i Sverige men vill du och har möjlighet att utföra en installation för 22KW kapacitet så har du framtids säkrat din installation. Krav för 11KW är att du har en 16A säkring eller mer och kravet för 22KW är en 32A säkring.
 
Laddbox med uttag för säker laddning av din elbil! 
 
ABB laddbox ger en säker och pålitlig laddningsplats för din el och hybridbil. Laddaren kan installeras hemma i garaget, carporten eller vid jobbet. Fördelar med denna typ av laddbox är att den tar liten plats, är enkel att använda och kan installeras för både inom och utomhusbruk. Har ett typ 2 uttag med lock och är en säker laddning med robust laddbox med 22 kW effekt. Säker laddning med en 5 meter lång kabel typ 2. 
 
Med den tillhörande mobilappen styr man lätt laddaren för start och stopp, läser av energiförbrukning, gör inställningar och låser upp laddaren vid användning. Mjukvaruppdateringar av laddaren sker också via appen. 
Alla modeller av Terra AC laddbox har inbyggd lastbalansering, vilket minimerar risken för överbelastning av fastighetens huvudsäkring. Kapacitet i elnätanslutningen räcker inte för att driva alla apparater på full effekt samtidigt och lastbalanseringen säkerställer då att den tillgängliga kapaciteten används optimalt men inte överskrids.
 
Billaddaren ger två möjligheter till lastbalansering, statisk lasthantering med hjälp av den inbyggda energimätaren vilket ger ett fast tak eller en dynamisk lastbalansering som tar hänsyn till övrig elförbrukning med hjälp av extern elmätare med kommunikationsgränssnitt Modbus RTU. I det fall fastighetens elmätare inte är förberedd för sådan kommunikation går det att komplettera med extra elmätare, se tillbehör.
 
Teknisk information 
Höjd: 32 cm 
Bredd: 19,5 cm 
Djup: 11 cm 
Material stomme: Plast 
Anslutningstyp: Typ 2 uttag
Effekt: <22 kW (ställbar upp till 32A)
Anslutning: 3-fas/32A/230V
Lastbalanserig: Ja
Wifi: Ja
Bluetooth: Ja
RFID: Nej
App: Android, iOS8
Vikt: 2 kg
Montering: Väggmontering, stolpe
Energimätare: Ja
Lastbalanserig: Ja
Slagtålighet IK: IK10
Kapslingsklass IP: IP54

Artikeldata

Mer information
Produktnamn LADDBOX ABB TERRA AC UTTAG 22KW
Artikelnummer 2146170A
Vikt 2.000000
EAN-nr 8719874450898
Netto vikt 2.00
Varumärke ABB
Typ LADDARE

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…