PrivatFöretag
Varumärken
PrivatFöretag
Favoriter
Skriv en recension
2 Frågor

GARAGE LUOMAN 2

44 995,00 kr

Lillevilla Garage 2

Snyggt och simpelt garage med plats för en bil eller fler mindre fordon. Självklart finns utrymme att använda garaget som...

Fullständig produktbeskrivning
Delbetala med Premium Kontokort
Från 3789:-/mån. Upp till 10% i bonus

Montageservice

Offert efter hembesök, kontakta oss.
Vill du ha hjälp med montering?

Produktbeskrivning

Lillevilla Garage 2

Snyggt och simpelt garage med plats för en bil eller fler mindre fordon. Självklart finns utrymme att använda garaget som förråd av annat också. Dörren på sidväggen går att montera upp spegelvänt - med det menas att dörren är placerad på höger sida av samma vägg istället för vänster som bilden visar. Lillevilla paket innehåller en komplett leverans av trädelar samt beslag. Stugans råmaterial är tätfibrigt barrträ som är ugnstorkat. Det timmer som används i produkterna är en ren naturprodukt som är obehandlad.

OBS! Denna produkt är såpass stor/tung att en vanlig leverans inte kan förekomma utan speciella villkor gäller. Produkten levereras med stor lastbil och lastas av med hjälp av medföljande gaffeltruck, därför är leverans endast möjlig vart lastbil kan komma fram och har möjlighet att lasta av produkten. Levereras endast till brofasta öar.

Teknisk information- Alla mått är ungefärliga
Längd: 5100 mm
Bredd: 3900 mm
Tjocklek brädor vägg: 44 mm
Höjd tak (högsta punkt): 2980 mm
Höjd vägg: 2230 mm
Yta exteriört: 19,89m²
Yta interiört: 19,09m²
Tak: Takshingel ingår, area 25,3m²
Handtag, lås & nycklar medföljertill sidodörren, ej garagedörren.
Material: Obehandlat ugnstorkat, tätfibrigt barrträ.
Hörn: Windblock system (Kryssade brädor i hörnen)
Garagedörr(i trä): 2400X2000 mm
Enkeldörr: 800X1730 mm, med fönster och borttagbara spröjs i trä.

Bygglov
Fråga ditt lokala byggnadskontor på förhand vilka byggnadslov du behöver.

Lagring av stugpaketet
Färdigbearbetade lättstockar och andra delar har packats i förpackningsplast. Om inte huset byggs upp genast, måste materialet lagras inomhus eller annars vältäckt. Förpackningsplasten ska inte tas bort. Ett lagrat föremål behöver lyftas upp ordentligt från marken för att förhindra markfuktigheten från att tränga in i paketen. Underlaget måste vara plant.
Skydda delarna väl mot sol, regn och markfuktighet tills de monteras. Bygg huset så snabbt som möjligt efter du har öppnat paketet. Om arbetet blir avbrutet, ska delarna skyddas mot dåligt väder. Under lagring och byggnation är det viktigt att komma ihåg att trä är ett mycket poröst material och att man måste vara försiktig så att det inte blir smutsigt.

Grund
En välgjordgrund är den viktigaste förutsättningen för att lyckas med bygget. Underlaget måste vara jämnt och helt horisontellt. Grunden och byggnaden måste vara vågräta också efter att byggnaden har rests för att kunna fungera ordentligt. Se till att jordmånen släpper igenom vatten väl och förhindra tjäle. I uppfrysande jord måste grunden nå under frostgränsen eller annars måste tjälisolering användas för att skydda grundnivån. Se bifogad ritning på de olika grundarbeten som rekommenderas.

Skyddsbehandling
Skyddsbehandling/målning av byggnaden måste utföras två gånger med skyddsmedel mot blånad och mögling(be skyddsmedelförsäljaren om råd) omedelbart efter att byggnaden uppförts. Kom ihåg att bästa reslutatet erhålls om behandligen utförs vidtorr väderlek och om temperaturen är lägst +5° Celsius. Observera att skyddsmedlet kan tränga genom kvistar eller sprickor i stockarna till andra sidan av väggen och fläcka stockarna. Behandla därför även byggnadens insida. Vatten tränger lättast in i träet och konstruktionen genom ändträet på stockar och takfotsbrädor. Skyddsbehandla dessa ställen speciellt omsorgsfullt och tillräckligt ofta, årligen vid behov.

Skötsel
Ett tryggt och långvarigt bruk av stugan förutsätter regelbunden kontroll av delarnas fästen och skick samt underhåll vid behov (gäller speciellt takkonstruktion, takmaterial, dörrar och fönster, stugans fastsättning till grunden, stormsäkring, skyddsbehandling). Försummelse av kontroll och underhåll kan skada byggnaden eller utgöra en säkerhetsrisk för användaren.

OBS! Kontrollera alltid innehållet emot medföljande förteckningslista - om någonting saknas eller är trasigt, kontakta genast vår kundtjänst så fort upptäckten gjorts.

Artikeldata

Mer information
Produktnamn GARAGE LUOMAN 2
Artikelnummer 6202034A
Vikt 1440.000000
EAN-nr 6418635008805
Netto vikt 1433.00
Typ GARAGE
Varumärke LUOMAN

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…