GARAGE 25 LUOMAN LILLEVILLA 3000X6000MM

29 995,00 kr
Delbetala med Premium Kontokort
Från 2539:-/mån. Upp till 10% i bonus

Lillevilla Garage 25

Ett snyggt och enkelt garage med plats för 1 bil eller flera mindre fordon. Stugan passar självklart även perfekt som förrådoch har en smidig personingång på höger sida. Lillevilla paket innehåller en komplett leverans av ...

Se fullständig produktbeskrivning
4.5000000000 2

Hemleverans

Beställningsvara

Denna produkt levereras normalt inom ca. 4 veckor

Montageservice

Offert efter hembesök, kontakta oss.
Vill du ha hjälp med montering?

Produktbeskrivning

Lillevilla Garage 25

Ett snyggt och enkelt garage med plats för 1 bil eller flera mindre fordon. Stugan passar självklart även perfekt som förrådoch har en smidig personingång på höger sida. Lillevilla paket innehåller en komplett leverans av trädelar samt beslag. Stugans råmaterial är tätfibrigt barrträ, som är ugnstorkat. Det timmer som används i produkterna är en ren naturprodukt som är obehandlad.

OBS! Denna produkt är såpass stor/tung att en vanlig leverans inte kan förekomma utan speciella villkor gäller. Produkten levereras med stor lastbil och lastas av med hjälp av medföljande gaffeltruck, därför är leverans endast möjlig vart lastbil kan komma fram och har möjlighet att lasta av produkten. Levereras endast till brofasta öar.

Teknisk information- Alla mått är ungefärliga
Längd: 3000MM
Bredd: 6000MM
Tjocklek brädor vägg: 34MM
Tjocklek brädor tak: 16MM
Höjd tak(högsta punkt): 2500MM
Höjd vägg: 2000MM
Lutning tak: 18°
Höjd vägg: 2019MM
Yta exteriört: 22,38m²
Yta interiört: 17,37m²
Tak: Takfiltingår, area 23m²
Handtag, lås & nycklar medföljer till samtliga dörrar
Material: Obehandlat ugnstorkat, tätfibrigt barrträ.
Golvbrädor: Finns inte till denna modell
Hörn: Windblock system (Kryssade brädor i hörnen)
Garagedörr: 2240X1710MM
Enkeldörr: 780X1710MM, med fönster och borttagbara spröjs i trä.
Passar snözon: 1

Bygglov
Fråga ditt lokala byggnadskontor på förhand vilka byggnadslov du behöver.

Lagring av stugpaketet
Färdigbearbetade lättstockar och andra delar har packats i förpackningsplast. Om inte huset byggs upp genast, måste materialet lagras inomhus eller annars vältäckt. Förpackningsplasten ska inte tas bort. Ett lagrat föremål behöver lyftas upp ordentligt från marken för att förhindra markfuktigheten från att tränga in i paketen. Underlaget måste vara plant.
Skydda delarna väl mot sol, regn och markfuktighet tills de monteras. Bygg huset så snabbt som möjligt efter du har öppnat paketet. Om arbetet blir avbrutet, ska delarna skyddas mot dåligt väder. Under lagring och byggnation är det viktigt att komma ihåg att trä är ett mycket poröst material och att man måste vara försiktig så att det inte blir smutsigt.

Grund
En välgjordgrund är den viktigaste förutsättningen för att lyckas med bygget. Underlaget måste vara jämnt och helt horisontellt. Grunden och byggnaden måste vara vågräta också efter att byggnaden har rests för att kunna fungera ordentligt. Se till att jordmånen släpper igenom vatten väl och förhindra tjäle. I uppfrysande jord måste grunden nå under frostgränsen eller annars måste tjälisolering användas för att skydda grundnivån. Se bifogad ritning på de olika grundarbeten som rekommenderas.

Skyddsbehandling
Skyddsbehandling/målning av byggnaden måste utföras två gånger med skyddsmedel mot blånad och mögling(be skyddsmedelförsäljaren om råd) omedelbart efter att byggnades uppförts. Kom ihåg att bästa reslutatet erhålls om behandligen utförs vidtorr väderlek och om temperaturen är lägst +5° Celsius. Observera att skyddsmedlet kan tränga genom kvistar eller sprickor i stockarna till andra sidan av väggen och fläcka stockarna. Behandla därför även byggnades insida. Vatten tränger lättast in i träet och konstruktionen genom ändträet på stockar och takfotsbrädor. Skyddsbehandla dessa ställen speciellt omsorgsfullt och tillräckligt ofta, årligen vid behov.

Skötsel
Ett tryggt och långvarigt bruk av stugan förutsätter regelbunden kontroll av delarnas fästen och skick samt underhåll vid behov (gäller speciellt takkonstruktion, takmaterial, dörrar och fönster, stugans fastsättning till grunden, stormsäkring, skyddsbehandling). Försummelse av kontroll och underhåll kan skada byggnaden eller utgöra en säkerhetsrisk för användaren.

Erbjudandet innehåller
Grundbalkar
Väggtimmer
Golvbrädor (beroende på modell)
Monteringsfärdiga dörr- och fönsterelement
Färdiga gaveltrianglar (beroende på modell)
Åsbjälkar
Takbrädor
Alla nödvändiga lister
Takshingel eller underlagspapp (beroende på modell)
Alla nödvändiga skruvar, muttrar, spikar och beslag i en tillbehörspåse
Monteringsinstruktioner och anvisningar

Montering
Monteringsanvisningarna på BAUHAUS.se är endast till för vägledning. Använd alltid anvisningarna som kommer med leveransen vid montering av din Luoman produkt.

OBS! Kontrollera alltid innehållet emot medföljande förteckningslista - om någonting saknas eller är trasigt, kontakta genast vår kundtjänst så fort upptäckten gjorts.

Mer information
Produktnamn GARAGE 25 LUOMAN LILLEVILLA 3000X6000MM
Artikelnummer 6200156A
Vikt 720.0000
EAN-nr 6418635043851
Netto vikt 940.00
Typ GARAGE
Varumärke LUOMAN

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

16556+ nöjda kunder!

24279 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…