Nu öppnar vi i Linköping

Varuhus: Linköping
Datum: fredag 19 apr kl 07:00

19 april öppnar vi i Linköping!

Linköping annonsbladet

Välkommen till Linköpings kompletta varuhus! På fredag inviger vi vårt senaste varuhus och det firar vi med toklåga invigningspriser och tävling! Du hittar oss i Tornby på Svedengatan 31, se här för vägbeskrivning och öppettider. För invigninspriser och mer information klicka här för att läsa vårt reklamblad.

OBS. Dessa erbjudanden gäller endast i varuhusen i Linköping och Norrköping, tävlingen gäller endast varuhuset i Linköping.

Vakta din skottkärra! Vinn varor för totalt 100.000kr!

Ta med din skottkärra var med och sätt världsrekord i Linköping! Ta med dig skottkärran till BAUHAUS Linköpings parkering fredag den 19 april kl. 06.30 då vi in- viger vårt varuhus. Var med och tävla om presentkort för totalt 100.000 kr, vi utser 10 vinnare som får 10.000 kr var. Samtidigt är du med och hjälper oss i utmaningen att sätta världsrekord för fl est människor med skottkärror på en och samma gång på en offentlig plats. Vi delar ut tävlingskuponger från kl 05.30. Allt du behöver göra för att tävla är att ha med dig en skottkärra samt fylla i och lämna in tävlingskupongen före klockan 06.30. Saknar du skottkärra kan du köpa en för 99 kr på BAUHAUS Linköpings parkering redan idag.

Gratis hemkörning i helgen!

Skoda är på plats och visar sina bilar! Passa på att få gratis hemkörning inom 3 mils radie. Gäller Fredag 19/4 tom söndag 21/4.

Kids Club

Vi sysselsätter dina barn så att du kan handla i lugn och ro! Fredag 19/4 till söndag 21/4 kl 10-17. Från 5 år. Självklart är det kostnadsfritt!