Just nu pågår vår stora sommarrea! Se hit för att fynda!
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

BARKDUK WEIBULLS 1X15M 15M2

149,00 kr
4.83 6
BARKDUK WEIBULLS 1X15M 15M2
5 Barkduk Snabbt och enkelt

Barkduken hjälper till att hålla ogräset borta och fungerar utmärkt i rabatter och andra planterings- och odlingsytor och är enkel att lägga.

B...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Barkduken hjälper till att hålla ogräset borta och fungerar utmärkt i rabatter och andra planterings- och odlingsytor och är enkel att lägga.

Barkduken släpper igenom luft, vatten och näring men stänger ute ljus så jorden kan andas men hindrar avdunstning. Värme och fuktighet bevaras så rotuttorkning inte sker och ogrästillväxten hämmas.

Använd under täckbark i rabatter och på andra planterings/odlingsytor - klipp hål för grödan eller växten/blomman och lägg över täckbark så det ser snyggt ut. Användningsområdena är många - i stenpartier, växthus, balkonglådor, över jordhögar och komposter. Runt träd och buskar som tål tyngden - annars använd tunnare/lättare fiberduk. Fungerar även som marktäckning vid plattsättningar och grusgångar även om den tjockare och kraftigare markväven är att rekommendera för bästa resultat.

Om du ska anlägga en ny rabatt och det växer en massa kirskål eller annat envist ogräs på platsen. Då måste man (om man inte vill rensa ihjäl sig) lägga över något som kväver ogräset, men släpper genom luft och vatten. Barkduk är jättebra att lägga över hela ytan, klipp bara ett kryss i väven där du sätter ner plantan, täck sedan över duken med jord, täckbark, naturtumlat grus eller liknande. Markväv rekommenderas där det finns extra envist rotogräs.

Tillverkad av 50gr/m² svart non-woven PP med UV-stabilisator

Artikeldata

Mer information
Produktnamn BARKDUK WEIBULLS 1X15M 15M2
Artikelnummer 6004500B
Vikt 0.850000
EAN-nr 7391430130157
Netto vikt 0.85
Typ BARKDUK
Varumärke WEIBULLS

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…