Missa inte våra medlemskvällar! Klicka här för att se när turnén kommer till ditt varuhus och få ett smakprov på våra aktiviteter.
Filtrera
Visar 49 produkter
Sida

Med en motorsåg kan du enklare såga ner trä eller kapa stubbar. För en säker hantering av din motorsåg rekommenderar vi att du använder rätt arbetsskydd

För dem som värdesätter tyst drift och enkel användning är våra elektriska motorsågar ett utmärkt val. De är miljövänliga och kräver mindre underhåll. 

Vi erbjuder också ett brett utbud av tillbehör och reservdelar för att säkerställa att din motorsåg alltid är i toppskick. Från kedjor till kedjesmörjmedel, har vi allt du behöver.

Säkerheten är av yttersta vikt när du fäller träd, och våra fällkilarär konstruerade med detta i åtanke. Tillverkade av högkvalitativt material och utformade för att vara stabila och pålitliga, hjälper våra fällkilar dig att kontrollerat och säkert fälla träd på önskade platser.

Om du använder elektriska verktyg är ett pålitligt batteri avgörande. Vi erbjuder ett sortiment av högpresterande batterier som är kompatibla med dina eldrivna verktyg, inklusive motorsågar och andra trädgårdsredskap. Sätt fart på ditt arbete med våra kraftfulla batterier.

Vårt sortiment av bensin är utformat för att ge din bensindrivna utrustning optimal prestanda. Vi erbjuder bränsle av hög kvalitet som hjälper till att hålla din motor ren och effektiv, vilket förlänger livslängden och ökar prestandan.

Olja är livsnerven i din motorsåg. Vi erbjuder högkvalitativ kedjeolja och motorolja som säkerställer att dina verktyg och maskiner fungerar smidigt och effektivt under lång tid. Regelbunden smörjning förlänger livslängden och minskar slitage.

Motorsågar

Visar 49 produkter
Sida
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto