Mitt vita hus och hem

Tredje pris i Årets Byggblogg går till Mitt vita hus och hem!

Första platsen kneps av Görlinge Norrgård och andrapristagaren är Att skapa ett hem.

Det har varit en tuff och jämn kamp om prispallen där 64 byggbloggar tävlat om vilken som är Årets Byggblogg 2014. I söndags stängdes röstningsförförandet där de sex bloggar med flest röster gick till final. Finalisterna var; Görlinge Norrgård, Björkhaga i Gnesta, Mitt vita hus och hem, Att skapa ett hem och hem, Byggdamm och Bygg för hälsan.

Juryn sattes verkligen på prov då det var jämn och hög kvalitet på samtliga byggbloggar i finalen men var eniga i sitt beslut. Den kvalificerade juryn består av stylist- och inredningsduon Susanna Zacke och Sania Hedengren, Johan Saxne, Informations- och marknadschef på BAUHAUS samt Tina Thörner som är byggentusiast, rallykartläsare, föreläsare och coach.

Motivering: 

Mitt vita hus och hem är en personlig och varierande blogg där man får titta in i det vita hemmet i romantisk stil som så många gillar och inspireras av. Lyxiga frukosttips varvas med byten av fönster och foder, det blir både lättläst och matnyttigt. Detta är trots allt främst en inredningsblogg som visar interiörer och ger tips på allt möjligt från förvaringslösningar till hur man kan placera ut stearinljusen på ett vackert sätt och hedras därför med tredjepriset.

BAUHAUS vill tacka alla er fantastiska byggbloggare för att ni deltog i Årets Byggblogg 2014!