MONSTER JAM - BATTLE OF CITIES

Monster Jam

Missa inte att se BAUHAUS Monster Truck före alla andra!

Den 5/11 får BAUHAUS Järfälla och den 6/11 BAUHAUS Botkyrka besök av BAUHAUS egna Monster Truck. Hoppborg, Baui och Skaparverkstan kommer vara på plats. Tävla om biljetter till showen på Friends arena 12/11. Alla som är med och tävlar får coola Monster Truck t-shirts och kepsar. Monstertrucken kommer vara på plats mellan 10:00-16:00. 

Monster JamSkaparverkstan

 

Monster Jams fartfyllda världsturné är tillbaka.

Imponeras av en storslagen motorfest för hela familjen. Upplev förstklassig förarteknik i en spektakulär tävling och uppgörelse mellan riktigt stora monstertruckar. Monster Jam - en fullspäckad show för familjer som gillar fart, race, hopp och freestyle utöver det vanliga!

Efter förra årets succé utökas deltävlingarna i Sverige och världsturnén gör comeback på Friends Arena 12 november. Förväntningarna är höga – Det är dags för Monster Jam 2016!

Se Monster Jams vassa förare göra upp live i kampen om vem som är starkast och snabbast i en föreställning som inte lämnar någon oberörd. Kom riktigt nära truckarna och dina favoritförare på Pit Party innan showen. På den specialbyggda tävlingsbanan av jord får du chansen att röra dig fritt och spana in monstertruckarna, samla autografer och fotografera så mycket du vill.

De allra coolaste truckarna är med i årets truckline. Grave Digger, Max-D och El Toro Loco tillsammans med flera andra. Men vem kommer att stå som ensam vinnare efter juryns poängutdelning? Missa inte när kampen mellan giganterna avgörs. Välkommen på en garanterat fartfylld upplevelse för hela familjen!

Stockholm Friends Arena 12 november
Showen startar kl 15:00
Pit party: 11:00 - 13:00 

 

Bokning

Friends Arena 12/11-2016:
Pris BAUHAUS vuxna: 355kr (Pit Party ingår värde 100kr)
Pris BAUHAUS barn: 195kr (Pit Party ingår värde 100kr)

Fritt Pit Party ingår i kategori C - Gäller beställningar gjorda mellan 25/10 kl 09.00-7/11 kl 23.59
Max antal per bokning: 6

Boka biljetter till Friends Arena här

För mer information om showen: www.monsterjam.se eller www.facebook.com/monsterjam.