MONTAGELIM ESSVE ESS TACK CLEAR HYBRIDLIM 290 ML

199,00 kr
Finns endast i varuhus

Esstack clear

Direktfästande och fullständigt glasklart montagelim som är lätt att trycka ut. Väderbeständig och universellt lim, baserad på MS polymer, lämpligt till de flesta applikationer inom bygg, industri, marin, karosseri samt hantverk....

Se fullständig produktbeskrivning

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Esstack clear

Direktfästande och fullständigt glasklart montagelim som är lätt att trycka ut. Väderbeständig och universellt lim, baserad på MS polymer, lämpligt till de flesta applikationer inom bygg, industri, marin, karosseri samt hantverk. Ger en helt klar limfog efter härdning, vilket gör den i princip osynlig eller direkt färganpassad.

ESS Tack CLEAR har bra direkt lastbärande förmåga (200 Kg direkt), den har en viss elasticitet och är lättare att få ut ur patronen vilket underlättar vid lägre temperaturer. Applicera i punkter eller strängar, ej till hellimning. Skadar inte känsliga material som cellplast eller spegelglas. Härdningen sker med hjälp av luftfuktighet och är temperaturberoende vilket innebär att det tar längre tid när det är kallare. Vid normal rumstemp och luftfuktighet tar de flesta applikationer från ca 24 timmar att härda.

Uppmärksamma
EUH 208 Innehåller N-(3-(trimetoxisilyl)propyl)etylendiamin. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Mer information
Produktnamn MONTAGELIM ESSVE ESS TACK CLEAR HYBRIDLIM 290 ML
Artikelnummer 5350069A
Vikt 0.320000
EAN-nr 7317761047360
Netto vikt 0.32
Typ MONTAGELIM
Serie ESS TACK
Varumärke ESSVE

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

19599+ nöjda kunder!

27918 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…