MONTAGELIM ESSVE ESS TACK PRO EASY GRÅ HYBRIDLIM 290 ML

189,00 kr

Esstack grå

Direktfästande och extra snabbhärdande montagelim som är lätt att trycka ut. Väderbeständigt och universellt lim med viss flexibilitet, baserad på MS polymer. ESS TACK EASY är lämpligt till de flesta applikationer inom bygg, indust...

Se fullständig produktbeskrivning

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Esstack grå

Direktfästande och extra snabbhärdande montagelim som är lätt att trycka ut. Väderbeständigt och universellt lim med viss flexibilitet, baserad på MS polymer. ESS TACK EASY är lämpligt till de flesta applikationer inom bygg, industri, marin, karosseri samt hantverk.

ESS Tack EASY har bra direkt lastbärande förmåga (220 Kg direkt). Produkten är lättare att få ut ur patronen än övriga produkter vilket underlättar vid lägre temperaturer och med enklare verktyg. Applicera i punkter eller strängar, ej till hellimning. Skadar inte känsliga material som cellplast eller spegelglas. Härdningen är mycket snabb i början varför montaget skall ske omedelbart. Härdningen sker med hjälp av luftfuktighet och är temperaturberoende vilket innebär att det tar längre tid när det är kallare. Vid normal rumstemp och luftfuktighet kan många applikationer belastas måttligt redan efter någon halvtimme till ett par timmar.

Uppmärksamma
EUH 208 Innehåller N-(3-(trimetoxisilyl)propyl)etylendiamin. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Mer information
Produktnamn MONTAGELIM ESSVE ESS TACK PRO EASY GRÅ HYBRIDLIM 290 ML
Artikelnummer 5350073A
Vikt 0.470000
EAN-nr 7317761074243
Netto vikt 0.47
Typ MONTAGELIM
Serie ESSTACK
Varumärke ESSVE

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

19480+ nöjda kunder!

27792 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…