Information angående Coronaviruset Covid-19

MOSSBEKÄMPNING ALGOMIN MOSSA 14KG 280M²

419,00 kr

Vackrare gräsmatta utan mossa.

För gräsmattor med mossproblem är denna produkt ett måste. Slipp problemen med missfärgningar på trä och sten, och sluta oroa dig för att dina barn och husdjur ska ta skada. Produkten innehåller nämligen enbart ...

Se fullständig produktbeskrivning
5.0000000000 11

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Vackrare gräsmatta utan mossa.

För gräsmattor med mossproblem är denna produkt ett måste. Slipp problemen med missfärgningar på trä och sten, och sluta oroa dig för att dina barn och husdjur ska ta skada. Produkten innehåller nämligen enbart ofarlig näring. Algomin Mossa innehåller näring och långtidsverkande gödsel för gräset och på så sätt kommer mossan att torka ut och gräset bli grönare än någonsin förr.

Teknisk information.
Användningsområde: Gräsmattor med mossproblem.
Varför Algomin mossa? Torkar ut mossa, långtidsverkande gräsgödsel, inte skadlig för barn och husdjur samt inga missfärgningar på sten eller trä.
Användningsperiod: Mars-Augusti, när gräset börjar växa och under hela sommaren. Om mossproblemet är omfattande kan man behandla ytterligare en gång efter två månader.
Materialåtgång: 1 kg/20m²
Innehåll: 14 kg, räcker till ca 280m²

Övrig information.
Tack vare den unika sammansättningen av 32 olika näringsämnen lämpar sig produkten för din gräsmatta och annat grönt i trädgården. Brunalgerna tillför aminopuriner och aminosyror vilket ger växtcellen en ökad grobarhet, blomning, fruktsättning och tillväxt.

Algomin.
Algomin är ett miljöcertifierat bolag som endast marknadsför miljövänliga produkter som är bra för naturen. Förpackningen tillverkas av återvinningsbar PE plast och källsorteras därför som plast.

Mer information
Produktnamn MOSSBEKÄMPNING ALGOMIN MOSSA 14KG 280M²
Artikelnummer 6404110A
Vikt 14.000000
EAN-nr 7317410006854
Netto vikt 14.00
Typ GRÄSGÖDSEL
Varumärke ALGOMIN

26816+ nöjda kunder!

35601 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…