Information angående Coronaviruset Covid-19

MURSTEN STARKA BYA HALV LJUSGRÅ

49,95 kr
Finns endast i varuhus

Mursten för en unik uteplats

En mursten med ett traditionellt utseende som passar både i trädgården och på andra platser. Utseendet är stilrent och elegant med en slät yta. Med Bya Mur mursten kan du på ett enkelt sätt skapa en egen stil so...

Se fullständig produktbeskrivning

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Mursten för en unik uteplats

En mursten med ett traditionellt utseende som passar både i trädgården och på andra platser. Utseendet är stilrent och elegant med en slät yta. Med Bya Mur mursten kan du på ett enkelt sätt skapa en egen stil som gör din trädgård unik. Bya Murstenen passar till exempel som stödmur och odlingslåda i trädgården.

Tips!
Kolla in "Bygga mur" för att få inspiration kring hur du kan bygga din mur och använda serien Bya Mur för kreativa lösningar.

Om serien Bya Mur från Starka
Bya Mur är här! Ett nytt tillskott i Bya-familjen för att ge våra kunder ytterligare valmöjligheter och en ännu personligare trädgård. Med kombisten kan muren nu även användas för svängda murar. Den böljande formen mjukar upp intrycket och bidrar till iögonfallande detaljer i din trädgård. Murstenen finns i fyra variationer. Helsten, halvsten, 3/4-sten och kombisten. Kombistenen säljs med 4 storlekar blandade på pall. Alla stenar är dubbelsidiga med en svagt konad form.

Teknisk information
Mått: 210x210x140MM
Färg: Ljusgrå
Körbar: Nej
Yta: Slät
Antal sten per kvadratmeter: 34 st
Vikt per sten: 14,5 kg

Information om betong
Betongprodukter kan i vissa fall ha kalkutfällningar, dessa visar sig som fält eller ringar på ytan av betongen. Kalkutfällningar försvinner med tiden och är endast en estetisk egenskap som varken påverkar betongens hållbarhet eller andra egenskaper. Vill du påskynda processen att ta bort eventuella kalkutfällningar kan du lägga sand på betongens yta och sedan borsta sanden över ytan.

Mer information
Produktnamn MURSTEN STARKA BYA HALV LJUSGRÅ
Artikelnummer 6000877A
Vikt 14.500000
EAN-nr 7332423007056
Netto vikt 14.50
Typ MURSTEN
Färg LJUSGRÅ
Serie BYA
Varumärke STARKA

26816+ nöjda kunder!

35601 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…