PrivatFöretag
Varumärken
PrivatFöretag
Favoriter
Kampanj
84 Recensioner
Ställ en fråga

MYGGFÅNGARE MOSQUITO MAGNET PIONEER

7 995,00 kr
Kampanjpriset gäller t.o.m. 31 december
Tidigare: 8 499,00 kr Du sparar: 504,00 kr
4 84
MYGGFÅNGARE MOSQUITO MAGNET PIONEER
5 Bästa köpet , myggfångaren Fungerar så bra, mygg och knott flockas runt den så fort man startat den. Behållaren har efter 3 dagar redan fångat massor med myggor och frågor till knott

En Sommar UTAN MYGG!

Myggfällan som gör din favoritplats till en frizon utan myggor och knott. Täckningsytan är cirka 4 000 m². Efter några vec...

Fullständig produktbeskrivning
Delbetala med Premium Kontokort
Från 706:-/mån. Upp till 10% i bonus

Produktbeskrivning

En Sommar UTAN MYGG!

Myggfällan som gör din favoritplats till en frizon utan myggor och knott. Täckningsytan är cirka 4 000 m². Efter några veckor är beständet av mygg och knott starkt reducerat. Ljudlös och luktfri som skyddar dig dygnet runt. Väderbeständig och klarar regn.

Pioneer-modellen är en ny instegsmodell och är en riktigt bra myggfångare. Modellen är anpassad till nordiska förhållanden. Används i trädgårdar och uteplatser där du har problem med knott och mygg. Kom dock ihåg att produkten kräver elanslutning.

Pioneer arbetar med den patenterade giftfria Counterflow™-tekniken. Jämfört med tidigare instegsmodeller har Pioneer 3 ggr större fångstnät och därmed större kapacitet. Dessutom gör en förändrad konstruktion med förbättrade interna luftflöden att den är generellt effektivare, framförallt vid fångst av knott!

Enkel att tömma och rengöra. Myggfångaren har förbättrad interna luftflöden som kommer ge effektivare fångst. Använd myggfångaren från maj till sommarens slut för optimalt resultat. Ansluts ihop med gasolflaska. Gasolflaska medföljer ej. 

Medföljande tillbehör
1x Motorhus
1x Stativ
1x Plattform
1x Insektspåse
10x Sladdklämmor av metall
1x Lågspänningssladd, 15 meter
1x Användarmanual

Teknisk information 
Färg: Grön, svart  
Längd: 55,88 cm 
Höjd: 43,18 cm 
Bredd: 40,64 cm 
Myggyta: 4000m²
Elnät: 230V

Så fungerar den
1. Lockar

Dygnet runt omvandlar Mosquito Magnet® gasol till uppvärmd koldioxid som blandas med det i naturen vanligt förekommande medlet Octenol. Resultatet som fällan andas ut tror mygg och knott är mänsklig utandningsluft.

2. Fångar

Sin vana trogen närmar sig blodsugarna källan i tron att det är ett mänskligt byte. Väl i närheten av Mosquito Magnet® sugs de effektivt in i en nätpåse med hjälp av en unik och patenterad vakuumteknik, Counterflow™. Väl där torkar de ut och dör.

3. Skyddar

Eftersom Mosquito Magnet® så effektivt reducerar antalet mygg och knott, bryts deras fortplantningscykel snabbt ner. Märkbart resultat kommer redan efter några dagar och efter några veckor har fällan dramatiskt reducerat det lokala beståendet av mygg och knott. Vid kontinuerlig användning kvarstår resultatet för resten av året. 

Mosquito Magnet Pioneer tillverkad 2018 och senare behöver ingen rengöringspatron utan sköter sig självt. 

Artikeldata

Mer information
Produktnamn MYGGFÅNGARE MOSQUITO MAGNET PIONEER
Artikelnummer 6476566A
Vikt 10.600000
EAN-nr 0686513430192
Netto vikt 10.59
Typ GASOLDRIVEN FÄLLA
Varumärke MOSQUITO MAGNET

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…