Produktlista

ORKIDÉ PHALAENOPSIS SALINAS ROZE 2 STÄNGLAR 18 KNOPPAR

Konfigurera produkten:

000 0 SEK

Nyplockade orkidéer direkt från odlaren!

Orkidé Phalaenopsis Salinas med hennes ljusrosa blommor och orange läpp passar bra i en romantisk interiör. Hon är ganska kompakt och kommer därför också vara bra på bordet! En söt gåva för någo speciell!...

Se fullständig produktbeskrivning

Lagerstatus i varuhus:

0 0

Produktbeskrivning

Nyplockade orkidéer direkt från odlaren!

Orkidé Phalaenopsis Salinas med hennes ljusrosa blommor och orange läpp passar bra i en romantisk interiör. Hon är ganska kompakt och kommer därför också vara bra på bordet! En söt gåva för någo speciell!

Produktinformation:
2-stänglar
18 knoppar
Färg: Rosa
Höjd: 50-60 cm

Skötselråd
Orkidéer gillar att stå ljust, men inte i direkt solljus eftersom det kan bli för varmt, den optimala rumstemperaturen för en orkidé är 18-20 grader. När du ska vattna din orkidé kan du doppa ner krukan med orkidén i en hink med vatten. Ta upp orkidékrukan på en gång och låt vattnet rinna av. Undvik att vatten samlas i bladvecken eller att orkidéfötterna står i vatten eftersom det kan orsaka röta. När du har vattnat din orkidé kan du låta orkidéjorden torka upp ordentligt mellan vattningarna - Det brukar räcka med att vattna en orkidé en gång i veckan under sommarmånaderna och varannan vecka under vintermånaderna. Låt orkidéerna stå en bit bort från frukt - detta beror på att frukter producerar en gas som är dålig för orkidéer. För att få en orkidé som blommar längre och får all den näring den behöver kan du komplettera med orkidénäring!

Namn ORKIDÉ PHALAENOPSIS SALINAS ROZE 2 STÄNGLAR 18 KNOPPAR
Artikelnummer pc2733_0021
Varumärke SCANDINAVIAN PLANTS

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

Laddar…