Information angående Coronaviruset Covid-19

HÄRDAT TRÄGOLV BJELIN GANTOFTA EK PLANK 2379X210X11MM

=
938,00 kr
Jmf. pris: 469,00 kr/m²
GANTOFTA Härdad Ek Plank

Bjelins breda plank är tillverkade med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Ett innovativt trägolv med en genuin träkänsla som är många gånger starkare och som utnyttjar förnyelsebara råvaro...
Se fullständig produktbeskrivning
4.0000000000 1

Hemleverans

Denna produkt har ytterligare lagerinformation för leverans i vissa områden.
Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Montageservice

Montageservice från 5 789,00 kr / rum
Vill du ha hjälp med montering?

Produktbeskrivning

GANTOFTA Härdad Ek Plank

Bjelins breda plank är tillverkade med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Ett innovativt trägolv med en genuin träkänsla som är många gånger starkare och som utnyttjar förnyelsebara råvaror optimalt.
Golven tillverkas i Bjelins hypermoderna produktionsenheter i Viken, Skåne.

Kompromisslös träkänsla där endast de rustikare delarna av eken har valts ut. Den naturliga livligheten har sedan förstärkts genom att ekens ådring borstats fram. Ytan är behandlad med hårdvaxolja för att ge ett bra och lättskött golv med skydd mot fläckar utan att den varma känslan av trä förloras.

Rustik sortering som gör att ekens mönster och färg varierar allt ifrån lugnt och harmoniskt till livfullt och varierande med kvistar och sprickor.

Detta golv i sorteringen Rustik innehåller kvistar, märgstråle, viss ytved och färgvariation. Plankorna får ett större djup och träkaraktären framträder tydligt. Golvets livlighet påverkas också av färgen.

Snabb och enkel installation tack vare låssystemet 5G® som kan installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

Starkt och hållbart golv med den patenterade Woodura®-tekniken som gör det möjligt göra trä starkare och att använda hela trädet som råvara. Hållbart både för dig och miljön.

Träytan pressas samman under hög värme med en träfiberskiva som bestrukits med en träpulverblandning. Träytan komprimeras och träpulvret tränger in in underifrån. Resultatet är ett härdat trä som är många gånger starkare och hårdare samtidigt som utseendet och känslan behålls. Med Woodura® inreder du med trädets vackraste delar och resten används för att golvet ska hålla länge.

Teknisk information
Bredd: 210 mm
Längd: 2379 mm
Tjocklek: 11 mm
Färg: Brun mattlack
Låssystem: 5G® Låssystem
Ytbehandling: Hårdvaxolja
Sortering: Rustik
Kärna: HDF
Mer information
Produktnamn HÄRDAT TRÄGOLV BJELIN GANTOFTA EK PLANK 2379X210X11MM
Artikelnummer 4002302A
Vikt 22.500000
EAN-nr 7350084452534
Netto vikt 22.00
Typ GOLV
Varumärke BJELIN
Färg EK
Mönster PLANKA
M2 / frp 2

24919+ nöjda kunder!

33499 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…