Information angående Coronaviruset Covid-19

PLANTERINGSJORD HASSELFORS P-JORD 50L

99,95 kr

Odlingsjord för både inom- och utomhusbruk!

P-jord är en mörk jord och fukthållande planteringsjord med många användningsområden. Den passar för all slags odling, både inne och ute. P-Jord kan med fördel användas vid omskolning och vidareodlin...

Se fullständig produktbeskrivning
4.8 6

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Odlingsjord för både inom- och utomhusbruk!

P-jord är en mörk jord och fukthållande planteringsjord med många användningsområden. Den passar för all slags odling, både inne och ute. P-Jord kan med fördel användas vid omskolning och vidareodling vid förökning med frön eller sticklingar. Detta är en utmärkt jord för alla vanliga krukväxter. Jorden passar även utmärkt vid jordförbättring, vid plantering av träd, buskar och perenner utomhus. Det är också en perfekt jord för att odla ätliga växter.

Teknisk information
Innehåll: 50 liter

Sammansättning
P-jord är en mörk och fukthållande planteringsjord med bred användning, den passar för all slags odling både inne och ute. P-jord används med fördel till omskolning och vidareodling vid förökning med frön eller sticklingar. Den är en utmärkt jord för alla vanliga krukväxter. Men den kan lika gärna användas som jordförbättring vid plantering av träd, buskar och perenner utomhus. Det går bra att odla ätliga växter i den.

Användning och skötsel
P-jord är mörk och myllig tack vare tillsats av en stor andel svarttorv som binder fukt och näring tills växterna behöver den. Den är medium gödslad med mineralgödsel som är lättillgängligt för att plantorna skall rota och växa till sig snabbt.

Innehåll
P-jord är kalkad till pH 6,0. Den är gödslad med mineralgödsel som innehåller all växtnäring, även mikronäring

P-jord har även ingrediensen Rotkraft som består av koncentrerade naturliga humussyror. Det är en grupp organiska ämnen som vi tillfört mer av för att främja friska, livskraftiga rötter. Rotbildningen stimuleras och växtnäringen tas upp och utnyttjas optimalt. Till nytta både för växten, miljön och dig.

Övrig information
Passar för många växter och olika sätt att odla
Välbalanserad gödsling ger god tillväxt
Svarttorv gör jorden mörk och fukthållande, lätt att vattna

Mer information
Produktnamn PLANTERINGSJORD HASSELFORS P-JORD 50L
Artikelnummer 6440490A
Vikt 2.060000
EAN-nr 7311610020009
Netto vikt 2.00
Typ PLANTERINGSJORD
Varumärke HASSELFORS GARDEN

25229+ nöjda kunder!

33847 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…