Passa på att fynda utemöbler, trädgårdsmaskiner, spabad och mycket mer i vår stora utförsäljning. Se alla erbjudanden här!
Varumärken
Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

FULL KRAFT UTAN AVGASER

Powerworks är den nya generationens trädgårdsmaskiner som lämnar allt med fossila bärnslen och elkablar bakom sig.
Ersätt de gamla bensinmaskinerna med batteridrivna utan att förlora prestanda. 

24/48V Dual Voltage

Om du är ute efter en flexibel maskin som du kan lita på så är det en maskin med dual voltage batteri du behöver.
Dual voltage batterierna fungerar både i 24V och 48V maskinerna, skillnaden är bara gångtiden som du kan använda dem på en enda laddning. Om du till exempel har en maskin som ska ha 24V batteri och du har ett Dual Voltage 24/48 5,0AH batteri kan du köra maskinen i ca 5 timmar* på en laddning. Använder du samma batteri i en 48V maskin kan du använda batteriet i ca 2,5 timmar* på en laddning. Det kallar vi smart!

* Hur länge man kan köra en maskin på ett fulladdat batteri varierar efter omständigheter som: fuktigt gräs, livslängd på batteriet samt antal laddningar

60V

Powerworks 60V är ett batterisystem med maskiner för de flesta arbeten som behöver utföras i trädgården. Hela modellprogrammet signalerar såväl attityd som muskler och är utrustade med borstlösa motorer som ger extra kraft och effektivitet. Här finns inga ursäkter för att få jobbet gjort. Motorerna är energieffektiva och kräver inget underhåll, du behöver inte byta tändstift, filter och justera förgasare. Med Powerworks har du redskap som alltid är redo till start och slipper strul med trilskande bensinmotorer,
otrevliga avgaser och buller.

82V

Arbetar du med trädgårdsarbeten?
Då är 82Vserien något för dig. Med maskiner av alla möjliga slag kan du enkelt bygga dig en kraftfull maskinpark som gör jobbet enklare och miljövänligare fritt från avgaser, utan att behöva kompromissa med prestandan! Ett måste för alla proffs som vill slippa strul och diverse service som tillkommer med bensinmotorer helt enkelt!
Powerworks Dual Voltage 24/48V
Powerworks 60V
Powerworks 82V
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…