Passa på att fynda utemöbler, växthus, spabad och mycket mer i vår stora utförsäljning. Se alla erbjudanden här!
Varumärken
2 Recensioner
Ställ en fråga

REFLEXVÄST SAVE LIVES NOW ALCO S-L

0,00 kr
1.5 2
REFLEXVÄST SAVE LIVES NOW ALCO S-L
2 God tanke, dåligt utförande. Hade min reflexväst I circa 1 1/2 år. Ljuset den ger är riktigt bra, startk och ställbart mellan konstant ljus eller blinkade. När allt väl fungerar är denna västen perfekt. Kan sättas över jacka på vintern, tröja under sommaren om man är ute sent och syns otroligt bra! Men snabbt efter användning började jag märka att ljuset var ojämnt mellan höger och vänster ljusslinga, detta trots att jag alltid hade på båda samtidigt. När jag också tog fram västen för I år så var batterierna helt urladdade, trots att det var Energizer batterier jag satte i bara några dagar innan jag lagt undan västen för året, så den verkar suga strömm från batterierna trots att den är avstängd. Droppen för mig var när jag då skulle byta batterierna och det inte gick att skruva ihop batterihållaren eftersom skruvarna går rakt in i plasten, och inte in i ett gängat hål. Vilket bara fungerar ett par 3-4 gånger innan plasten är helt förstörd och skruvarna inte kan greppa längre. Jag tycker ideen med västen är bra, älskade den när den fungerade, men med ojämn elförbrukning, och dålig batterihållare som förr eller senare inte kommer kunna skruvas igen så kan jag inte rekommendera denna produkten. Reklamerade min och fick pengarna tillbaka. Kanske finns det någon liknande produkt där ute som är bättre byggd och håller bättre, den var ganska billig för vad den gjorde endå. Men tills dess håller jag mig till en traditionel väst med reflexer och ingen el.
Skydda dig när det är mörkt ute! 
 

Förvara västen i bilen tillsammans med varningstriangeln så att du syns om något skulle hända. El...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Skydda dig när det är mörkt ute! 
 

Förvara västen i bilen tillsammans med varningstriangeln så att du syns om något skulle hända. Elastiskt band för bästa möjliga passform och ett spänne så du kan reglera storleken. Gör dig synlig på upp till 300 meters avstånd i skymning och mörker. Blinktid 40-80 timmar. 

En väst är inte bara viktig att ha i trafiken om något skulle hända. Det är dessutom väldigt viktigt att synas i mörker när du promenerar, joggar eller cyklar. CE-godkänd LED-reflexväst med tre olika ljusfunktioner som appliceras på överkroppen.

Teknisk information
Färg: Gul  
Storlek: S, M, L 

Artikeldata

Mer information
Produktnamn REFLEXVÄST SAVE LIVES NOW ALCO S-L
Artikelnummer PC0469_0001
Varumärke SAVE LIVES NOW
Typ REFLEXVÄST

Liknande produkter

Recensioner

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…