Företagare? Logga in eller bli företagskund här.
Varumärken
Skriv en recension
Ställ en fråga

RENGÖRINGSMEDEL JAPE SANERA KLOTTER 0,5 L

Kan endast beställas online, lagerförs inte i varuhus

139,00 kr
Effektiv rengöringsmedel för klotter.

För klottersanering av sprayfärg, tusch (permanent marker) etc. på hårda ytor. Både för sugande och i...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Effektiv rengöringsmedel för klotter.

För klottersanering av sprayfärg, tusch (permanent marker) etc. på hårda ytor. Både för sugande och icke sugande material. Kan användas på ytor inne och ute, exempelvis på väggar, golv, möbler, inredning, skåp, skyltar i material av plåt, galvat stål, glas, betong, puts, tegel, samt målade ytor. Prova alltid först på en liten begränsad yta för att säkerställa att produkten fungerar tillfredsställande samt att underlaget inte påverkas negativt.

Egenskaper
Löser effektivt sprayfärg och tusch så att det enkelt kan sköljas eller torkas bort. Klotter som har suttit på ytan under lång tid kan vara svårare att avlägsna. På sugande ytor där klottret har gått in i ytan kan skuggor från klottret bli kvar. Upprepad behandling kan ta bort eller minska dessa skuggor. Sanera Klotter kan påverka glansen och missfärga målade ytor och plast. Förvaras frostfritt.

Bruksanvisning
Vrid munstycket till sprayläget och spraya på ytan. 

Sprayfärg på ej sugande material: Applicera Sanera Klotter och låt verka en stund, upp till 15 minuter. Kontrollera med jämna mellanrum om färgen har lösts upp. Tiden varierar beroende på sprayfärg, ålder på klotter, underlag och temperatur. Bearbeta ytan med skursvamp eller borste. När klotterfärgen har lösts upp, skölj då av ytan rikligt med vatten. I utrymmen där man inte kan skölja av med vatten torkas ytan med fuktig trasa. Upprepa behandlingen vid behov. Tusch på ej sugande material: Fukta en trasa med Sanera Klotter och torka av den klottrade ytan. Upprepa vid behov. Avsluta med att torka ytan med en fuktig trasa. Ju mer ytan bearbetas desto mer kan underlaget påverkas, exempelvis glansheten.

Sprayfärg och tusch på sugande material: Vät ytan med vatten för att minska risken att färgen smetas ut vid klottersaneringen. Applicera Sanera Klotter och låt verka en stund, upp till 15 minuter. Kontrollera med jämna mellanrum om färgen har lösts upp. Tiden varierar beroende på sprayfärg, ålder på klotter, underlag och temperatur. Bearbeta ytan med skursvamp eller borste. När klotterfärgen har lösts upp, skölj då av ytan rikligt med vatten. I utrymmen där man inte kan skölja av med vatten torkas ytan med fuktig trasa. Upprepa behandlingen vid behov.

Tekniskinformation
Volym: 0,5 LTeknisk information
Volym1L

Artikeldata

Mer information
Produktnamn RENGÖRINGSMEDEL JAPE SANERA KLOTTER 0,5 L
Artikelnummer 5009841A
Vikt 0.550000
EAN-nr 7332148171117
Netto vikt 0.50
Varumärke JAPE
Typ SANERA KLOTTER

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…