Information angående Coronaviruset Covid-19

KANALPLASTTAK RIATHERM HEATSTOP 5-SKIKT 5X0,98M 25MM OPAL

2 995,00 kr
Delbetala med Premium Kontokort
Från 289:-/mån. Upp till 10% i bonus

Riatherm kanalplast Heatstop 5 skikt opal

RIATHERM® 25 mm 5-skikts M-struktur Heatstop är en platta som är perfekt till vinterträdgården och uterummet, där du vill kombinera hög isoleringsförmåga med en värmedämpande effekt och ett bra ljusinf...

Se fullständig produktbeskrivning

Hemleverans

Produktbeskrivning

Riatherm kanalplast Heatstop 5 skikt opal

RIATHERM® 25 mm 5-skikts M-struktur Heatstop är en platta som är perfekt till vinterträdgården och uterummet, där du vill kombinera hög isoleringsförmåga med en värmedämpande effekt och ett bra ljusinfall.

RIATHERM plasttak från RIAS ger dig möjligheten att köpa ett komplett paket för din taklösning. Takskivorna finns med olika egenskaper, som tillexempel hög värmedämpning eller isolerande effekt.

Kanalplasttaken kan installeras på två sätt, antingen på takbjälkar eller på läkt. Läs mer om detta i bifogad Monteringsanvisning där det finns beskrivande bilder. Det kommer att ge dig en god överblick över vad som ska göras vid installation. Vilken lösning du än väljer så är det av yttersta vikt att du tittar på RIAS indelning av Sverige i zoner. Där finns viktig information om hur du ska tänka vid din installation.

I och med sin goda isoleringsförmåga har du en garanterad energibesparing på 20% i förhållande till andra kanalplasttak. Inte nog med att RIATHERM heatstop dämpar uppbyggnaden av värme under sommaren, den ger också bra isolering mot kyla på vintern.

Till RIATHERM från RIAS finns det en mängd tillbehör som gör din taklösning komplett. Skruvar, profiler, tätningsmassa och flertalet gummiprodukter gör din lösning tätt och stryktålig mot väder och vind. Se PDF som finns i anslutning till denna produkt för fullständig listning av tillbehör.

Garanti: 15 års reklamationsrätt.

Produktinformation
Opal 5000 x 980 x 25 mm

Mer information
Produktnamn KANALPLASTTAK RIATHERM HEATSTOP 5-SKIKT 5X0,98M 25MM OPAL
Artikelnummer 4331386A
Vikt 16.170000
EAN-nr 5709128656698
Netto vikt 16.17
Typ KANALPLASTSKIVA
Varumärke RIAS

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

20536+ nöjda kunder!

27960 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…