Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

ROBOTGRÄSKLIPPARE AL-KO ROBOLINHO 1150 WIFI MED GARAGE

Paketet innehåller:

  1 x GARAGE AL-KO TILL ROBOTGRÄSKLIPPARE ROBOLINHO   + 0,00 kr
  1 x ROBOTGRÄSKLIPPARE AL-KO ROBOLINHO WIFI 1000M²   + 0,00 kr
  12 544,00 kr
  4.0000000000 1

  Låt roboten göra jobbet!

  Få mer tid över till annat och låt denna automatiska och pålitliga robotgräsklippare ta hand om din gräsmatta. Rob...

  Fullständig produktbeskrivning
  Delbetala med Premium Kontokort
  Från 1085:-/mån. Upp till 10% i bonus

  Montageservice

  Montageservice från 3 099,00 kr / st
  Vill du ha hjälp med montering?

  Produktbeskrivning

  Låt roboten göra jobbet!

  Få mer tid över till annat och låt denna automatiska och pålitliga robotgräsklippare ta hand om din gräsmatta. Robotgräsklippare Robolinho 1150 WIFI från AL-KO har hög klippkapacitet och utför klippning automatiskt och passar gräsytor för upp till 1000 m². Njut av ledigheten medan roboten klipper din gräsmatta. Eftersom robotgräsklipparen kan klippa din gräsmatta ofta blir klippresultatet utmärkt. Robolinho 500 har även Wifi och är utrustad timer och app så du själv kan ha kontroll över din klippning även när du är på resande fot. Du kan välja under vilka tider och dagar din robotgräsklippare ska klippa gräset.

  Robotgräsklipparen är ljudlös och hanteringar sluttningar med en lutning på upp till 45 % och klipphöjden kan du även justera själv med ett lätt handgrepp. Vändbara knivar som gör att livslängden är 4 gånger längre än vanligt. Roboten har säkerhetssensorer som skyddar mot skador och tjuveri. Om roboten stöter på ett föremål stannar roboten direkt vilket gör att roboten inte skadas. Robolinho har tre valfria startpunkter som garanterat en resultatrik uppsikt av klippområdet. Enkel att montera, installera och laddstationen är lätt att använda. Säkerställer perfekt klippning och gräset hackas i behållaren och återförs till gräsmattan som naturligt gödsel.

  Robolinho känner av lyft och lutning och stannar omedelbart. När roboten känner av minsta externa rörelse träder säkerhetsprotokollet i kraft. När föremål kommer i vägen känner roboten av det och undviker olyckan med att manövrera omedelbart. Du kommer få en perfekt skött gräsmatta efter dina behov med Robolinho 1150 WIFI som sköter om din gräsmatta på egen hand. Fullspäckad med smarta funktioner för att underlätta för dig. Robotgräsklipparen kan navigera och klippa smala passager på upp till 60 cm. Roboten anpassar sig efter dig och underlättar i din vardag. Du ställer in din personliga pinkod på roboten.

  Med ditt Wifi kan du styra roboten i din trädgård. Du använder din telefon för att ge instruktioner och du kan antingen starta klippningen manuellt eller så kan du instruera att pausa och stoppa klippningen. Du kan också skicka roboten tillbaka till basstationen för laddning och övernattning. Du kan göra allt detta med en knapptryckning i din telefon med AL-KO inTOUCH appen. Du får felmeddelanden om status, om roboten fastnat eller om annat fel uppstått. Du kan alltid hålla dig uppdaterad om hur din robot fungerar.

  Det medföljer dessutom garage med uppfällningsfunktion till Robolinho® robotgräsklippare för att skydda mot regn och sol.

  WIFI
  Internetanslutning via WiFi tillsammans med AL-KO inTOUCH appen ger dig möjligheten att enkelt schemalägga vilka dagar och tider du vill att din robot ska klippa gräsmattan. Via appen kan du även övervaka robotgräsklipparen och se dess status med ett par enkla klick. AL-KO inTOUCH laddas enkelt ner till både iOS och Android smartphones.

  Medföljande tillbehör
  Garage med uppfällningsfunktion
  150 m begränsningskabel
  180 x märlor

  Teknisk information
  Färg: Grå
  Mått: 60x40x29 cm
  Arbetsyta: Upp till 1000 m²
  Batterispänning: 25V
  Batteri: 5 Ah Litiumjon
  Klippbredd: 22 cm
  Klipphöjd: 25-55 mm
  Max lutning: 45 %, 25°
  Laddningstid: 60 min
  Regnsensorer: Nej
  Ljudlös: Ja
  Wifi: Ja

  Artikeldata

  Mer information
  Produktnamn ROBOTGRÄSKLIPPARE AL-KO ROBOLINHO 1150 WIFI MED GARAGE
  Artikelnummer 6311584K
  EAN-nr 0200500393484
  Varumärke AL-KO
  Typ ROBOTGRÄSKLIPPARE

  Liknande produkter

  Recensioner

   

  Kvällsöppen kundtjänst

  Öppet till 21 på vardagar
   

  Anmäl returer och reklamationer

  Läs mer om hur det fungerar
  https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

  Gå med i BAUHAUS Premium

  Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

  Laddar…