Produktlista

RÖK SKAMET GSS-125

4 59500 4595.0000 SEK
Delbetala med BAUHAUS-kortet Från 192:-/mån. Upp till 10% i bonus Läs mer

- Betala nästa månad utan extra kostnad.
- Upp till 24 månader räntefri delbetalning.
- Ansök direkt i kassan.

 

Läs mer

Rök GSS-125

Röklådan är avsedd för rökning av fisk, kött och fågel. Lådan är också lämplig att ha i hemmet, trädgården eller i stugan. Röklådans konstruktion är dubbelskiktad (sidor och baksidan), vilket gör att den cirkulerande röken håller en ...

Se fullständig produktbeskrivning

Hemleverans

Finns 1 i lager

Centrallagervara leverans inom 2-5 vardagar.

Lagerstatus i varuhus:

Lagerinformation

Öppet idag

(Uppdaterat )

(Beräknas åter i lager )

Information om varuhus
Observera
0 0

Produktbeskrivning

Rök GSS-125

Röklådan är avsedd för rökning av fisk, kött och fågel. Lådan är också lämplig att ha i hemmet, trädgården eller i stugan. Röklådans konstruktion är dubbelskiktad (sidor och baksidan), vilket gör att den cirkulerande röken håller en jämn temperatur. De dubbla väggarna förhindrar att kondens bildas om temperaturen utomhus är låg. Röklådan har två kammare, som båda går att försegla. Bottnen är avsedd för uppvärmning för att hålla den nödvändiga temperaturen för rökningen. Den övre delen är själva rökdelen och innehåller rökfaten samt en oljepanna som minskar risken för att brand uppstår från droppande olja ner på kammartätningen. Dessutom ingår upphängning i den övre delen av rökkammaren där det är lämpligt att hänga fisk eller köttbitar (avlägsna först grillnät). Grillkonstruktionen är utformad för att hålla röken ren och inte förstöra den tillagade maten, även i de fall man använt fel typ av eldningsved i röklådan (som tex gran). Skorstenen på GSS-125 är fyrkantig med ett spjäll. Skorstenen går inte att ta av.

Teknisk information
Tillverkad i Estland
Bredd: 40 cm
Höjd: 125 cm
Färg: svart
Vikt: 40 kg

Användning
1. Placera torkad ved i den nedre ugnen och tänd.
2. Placera lövträspån eller briketter på golvet i den övre delen av rökkammaren (under oljepannan). För olika smaker, kan olika ingredienser läggas till under rökningen, som körsbärs-, plommon- eller äppleträflis. Nässlor kan tillsättas i röklådan för att få en gyllengul färg på den rökta maten.
3. När önskad grilltemperatur nåtts och det kommer rök från röklådan, kan maten placeras på plåtarna.
4. Grilltemperaturen kan ändras genom att öppna eller stänga kammardörren. Dörrhandtaget har också en regulator. Kammarens eldningsrök, går genom de dubbla väggarna på grillen och ut i skorstenen.
5. Olika mat kräver olika tid för rökning. I snitt tar det upp till en timme att röka fisk; 1,5 timme för kyckling och 6-7 timmar för kött.
6. Vid upprepad användning, tillse att det inte finns överbliven aska från tidigare användning.
7. Om röklådan inte används regelbundet är det rekommenderat att den står under skydd för att säkra en längre livstid och bättre förutsättningar att stå emot yttre förhållanden.

SKAMET
Namn RÖK SKAMET GSS-125
Artikelnummer 7200003A
Vikt 75.0000
Varumärke SKAMET
Netto vikt 40.00
Typ RÖK
Varumärke SKAMET

Recensioner

stockrequest
Vi har inte tillräckligt på lager för tillfället.

Vi kan skicka information när vi har önskat lagersaldo.

Ok, meddela mig.
Lagerförfrågan

Kontakta mig enligt nedanstående kontaktinformation när önskad mängd återfinns i lager.

Artikel
RÖK SKAMET GSS-125
* Obligatoriska fält Avbryt