RYGGDYNA SUNFUN EUROPA TILL EUR-PALL BEIGE

349,00 kr 299,00 kr

Bygg din egen unika soffa

Utmärkt ryggdyna när du vill bygga din egna loungesoffa med hjäp av EPAL / EUR-pall. Dynan är tillverkad i slitkraftig polyester och har en behaglig fyllning som gör att du kan sitta tillbakalutad och njuta i timmar i...

Se fullständig produktbeskrivning
4.0000000000 1

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Produktbeskrivning

Bygg din egen unika soffa

Utmärkt ryggdyna när du vill bygga din egna loungesoffa med hjäp av EPAL / EUR-pall. Dynan är tillverkad i slitkraftig polyester och har en behaglig fyllning som gör att du kan sitta tillbakalutad och njuta i timmar i din egenbyggda pallsoffa. Köp till sittdynan och glasskivan Europa när du vill bygga ett komplett loungeset av pall.

Varför Europa?
I serien Europa från Sunfun kan du handla sittdynor och ryggdynor i olika kulörer samt en glasskiva. Europa riktar sig till dig som vill ta hand om använda EUR-pallar, för att ge dem ett nytt liv som härliga utemöbler. När du skapar din egna loungesoffa med hjälp av EUR-pall och Europa får du en unik och bekväm loungemöbel med låg miljöpåverkan.

Teknisk information
Färg: Beige
Material: Polyester
Höjd: 12 cm
Längd: 120 cm
Bredd: 40 cm

Skötselråd dynor
Förvaring
Denna dyna är tillverkad för utomhusbruk, dock tål den endast mindre väta. Det betyder att du aldrig ska ha dynan ute vid ihållande regn/nederbörd. För att dynan ska hålla sig fräsch och fin över många säsonger är det bäst om du förvarar den i en dynlåda eller dynbox då du inte använder den.

Tvättråd
På varje dyna finns en lapp med tvättråd som anger hur tyget ska tvättas. Har du däremot fått en mindre smuts- eller fettfläck på dynan, som inte kräver någon större tvätt, rekommenderar vi dig att använda en kapell- eller dyntvätt som är anpassad för tyget.

Mer information
Produktnamn RYGGDYNA SUNFUN EUROPA TILL EUR-PALL BEIGE
Artikelnummer 7002335A
Vikt 1.0000
EAN-nr 5708155606966
Färg BEIGE
Typ RYGGDYNA
Varumärke SUNFUN

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

17637+ nöjda kunder!

25617 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…