Exxact vad du behöver - smarta lösningar och mer än 250 funktioner!

Exxact är en komplett apparatserie från Schneider Electric som erbjuder ett stort och komplett urval av funktioner, färger och material från standard till exklusiva installationer. Apparatserien är utformad för snabb, säker, enkel och miljövänlig installation.

Med Exxact kan du koppla samman ett antal uttag med både ström och IT - och mängder av funktioner - i en design som matchar inredningen exakt. Med Exxact är det också möjligt och enkelt att koppla samman energi och komfortstyrning med installationerna.

Välj rätt strömbrytare

Trapp/1-pol

En trappbrytare har en knapp. Med två stycken trappbrytare kan du tända eller släcka en ljuskälla från två olika ställen.
Exempelvis uppe och nere i en trappa.

Kron

En kronbrytare har två stycken knappar och kan därför användas till att tända eller släcka två olika ljuskällor från ett och samma ställe.

D-trapp

En D-trapp har två knappar som innehåller två stycken trappomkastare. Används om du exempelvis vill tända hallbelysningen och utomhusbelysningen från samma ställe.
Kors

En korsbrytare har en knapp och används tillsammans med två stycken trappbrytare i en så kallad koppling där du vill tända eller släcka en ljuskälla från fler än två ställen.

2-pol

En 2-polbrytare har en knapp och används när du vill bryta både fas (L) och nolla (N). Används om du exempelvis har en motor, värmande produkt eller roterande fläkt.

3x1-pol

En 3x1-polbrytare har tre knappar och kan användas för att tända eller släcka tre olika ljuskällor individuellt från ett ställe.

Tänk utanför ramarna!

Exxact består av tre ramserier. För det dagliga arbetet finns Exxact Primo.
Sedan finns toppalternativet Exxact Solid i massiva material för infälld montering.
Slutligen finns Exxact Design med löstagbar transparent ram. Transparent ram går att montera över valfritt
mönster eller med något av de medföljande färgarken.

Hitta inspiration i några av de transparenta ramarna!

Dimmers och vägguttag

Dimmers
Vägguttag

Öppet köp i 60 dagar

Läs mer här

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21:00 på vardagar

Laddar…