Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

Cindi Family ger dig samma komfort som en vanlig toalett, var du än är. Tack vare förbränningen blir aska den enda restprodukten. Via displayen justerar du allt från språk till förbränningstid, och här får du information om när det är dags att tömma, rengöra och serva. Cindi Family är framtagen för fritidshuset och har en kapacitet för upp till sex personer. Cindi Family registrerar antalet besök och anpassar förbränningen så att restprodukten alltid blir aska. Starta förbränningen efter varje besök, efter att påsen åkt ned ordentligt.

Fördelar med Cindi Family
- Inget vatten eller avlopp
- Information via display
- Aska som restprodukt
- 3 års garanti
- Hög komfort
- Hög säkerhet

Toalettbesöket
1. Lyft upp både lock och ring
2. Placera en engångs förbränningspåse
3. Gå på toaletten - Sittandes
4. Tryck ner spolstången - Titta så att påsen har åkt ner ordentligt
5. Stäng locket
6. Välj förbränningsprogram. Välj gul symbol för enbart urin eller brun bajssymbol för både urin och fast avfall. Ett pip hörs när programmet startar.

Rekommenderade tillbehör

Användning
På Cindi family har användaren tillgång till display samt en knappanel innehållande 5 olika knappar, vilka används för att välja program eller att göra justeringar i menyerna. Man kan välja mellan 2 olika program, på vilka man kan justera förbränningstiden manuellt via menyn.


Styrenhet
Cindi family styrs med hjälp av två sammankopplade enheter, styrkortet och displaykortet. Alla elektriska komponenter kopplas till styrkortet med ett antal olika typer av kopplingsplintar. Styrkortet styrs i sin tur av displaykortet som samlar in data från styrkortet och genomför själva ”tänkandet”. Cindi family har en lättillgänglig display från vilken man kan läsa meddelande, se status på förbränning göra egna inställningar etc.


Tömning och rengöring
Som standard så kommer toaletten att påminna dig om att tömma din asklåda efter 50 spolningar. För att göra det enkelt så ställs frågan ”asklåda tömd?”, svara JA eller NEJ. Har du inte tömt ut askan och svarar NEJ så kan du fortfarande använda toaletten, men meddelandet kommer att visas igen vid nästa användning, fram till dess att askan är tömd och användaren svarat JA. OBS! Att inte tömma sin aska i tid kan riskera att allvarligt försämra effektiviteten i förbränningen och i värsta fall orsaka skada på toaletten, t.ex. elementet

Vad är skillnaderna mellan Cindi® Basic och Cindi® Family?
Båda modellerna har samma kapacitet: upp till 6 personer i ett hushåll. Detta innebär att 6 personer kan använda toaletten direkt efter varandra utan väntetid. I ett dygn klarar Separett förbränningstoaletter cirka 24 förbränningar. Egentligen är Cindi® Basic en förenklat version av Cindi® Family. Det som Family har extra är magnetsensor i toalocket, batteri inuti toaletten, användarvänlig display i överdelen och justerbara förbränningstider.


Magnetsensor i locket:
Har toaletten fler än 1 användare så blir toabesökt mer bekvämt på grund av att elementet stängs av automatiskt när toalocket öppnas. Detta innebär att om toaletten används under ett pågående förbränningsprogram så ser man inte lysande röda värmeslingor när man spolar ner toapåset. Risk för att se eld minskas också rejält eftersom temperaturen i förbrännignsugnen hinner minska innan spolningen. Detta är en komfortfunktion som inte finns i Cindi® Basic. Bägge toaletterna är såklart säkra och trygga att använda. Det är mer känslan av att ha eld under rumpan som kan skrämma användaren.


Batteri inuiti i toaletten:
Skulle det bli strömavbrott under förbränningen som kommer fläkten i Cindi® Family fortsätta ventilera ut luft från toaletten med hjälp av det inbyggda batteriet. Detta försäkrar att det inte blir lukt i toalettutrymmet. Väljer man Cindi® Basic så finns det risk för lite lukt i toalettutrymmet under strömavbrott. Även om fläkt inte snurrar så blir toaletten inte het i ytterskalen så det finns inte risk för skador med Separett förbränningstoaletter.


Användarvänlig display:
Båda modeller har en display, men den i Cindi® Basic ligger i bakplåten nära golvet. Displayn i Cindi® Basic kan bara visa koder bestående av 4 tecken. Cindi® Family förmedlar med text när asklådan ska tömmas och när askpottan ska rengöras eller rökröret borstas. Även information om servicebehov kommer upp automatiskt på displayen. Cindi® Basic har en ljusring runt tryckknappen. När ljusslingan blir mörk så finns det en kod i displayen. Vissa koder såsom tömning av asklåda kan man kvitta med ett långt (15 sek) knapptryck, men vet man inte vilken kod som syns på displayen så behöver man i flesta fall dra toaletten lite från ventilationsröret för att kunna kolla vad som står i displayen. Med Cindi® Family har man all info tillgängligt i displayen i toalettens överdel.


Justerbara förbränningstider:
Cindi® Basic har bara ett förbränningsprogram som motsvarar det stora programmet i Cindi® Family. Dom två förbränningsprogrammen i Cindi® Family är justerbara. Detta innebär att man kan ändra längden av förbränningsprogram mellan 5-25 minuter för det lilla programmet och mellan 20-60 minuter för det stora programmet. Med fabriksinställningar är tiderna 15 minuter för det lilla och 40 minuter för det stora programmet. Med grundinställningar blir avfallet ren aska för alla användare. För många räcker det med kortare förbränningstid och genom att minska förbränningstid minskar man såklart även energiförbrukning.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…