Företagare? Logga in eller bli företagskund här.

Badrummet fortsätter att bli en allt viktigare plats i våra liv, här spenderar vi mer tid och vill finna vårt inre lugn.
Därför har det varit en självklarhet att fortsätta vår resa mot det optimala, individuella badrummet.
Camargue Skärgård är BAUHAUS exklusiva prisvärda badrumsprodukter som fulländar denna vision.
Här tipsar vi om de fräschaste nyheterna från Camargues katalog 2021 och hur du kan få till ditt personliga badrum.

Det individuella badrummet
Vårt kompletta badrumssortiment rymmer ett brett utbud av badrumsmöbler, duschar och blandare. Vi har dessutom allt för den ultimata badupplevelsen flera olika fristående badkar och även bubbelbadkar. Avsluta badet med en varm och härlig handduk direkt från handdukstorken. Med Camargue kan du alltså skapa ett komplett och skräddarsytt badrum efter din smak. Vilket badrum passar ditt hem?

Vitt – Det säkra valet!
Det vita badrummet är en tidlös klassiker. Färgen ger ett intryck av renlighet och passar därför naturligt bra i det rum där vi faktiskt gör oss rena. Badrumsinredning i vitt är ett säkert kort för den som fort tröttnar på trendiga färger och vill köra på ett säkert kort. Med Camargue badrumskoncept kan du skapa ett komplett vitt badrum. Du kan välja underskåp, fronter, bänkskivor, tvättställ och även tvättställsblandare i vit färg. Du kan sedan även kombinera med högskåp, badkar, vägghängd toalett samt takduschset i vitt för att skapa en helhet. 


Svart & mässing – En växande trend
Vill du istället skapa ett murrigt badrum med en känsla av lyx? Välj svarta badrumsmöbler tillsammans med detaljer i mässing! Att jobba med mörka färger i badrum är en trend som vara växer sig starkare och starkare. Mässingen får sedan det mörka att lyfta och ger en exklusiv känsla. Vårat nya badkar Falsterbo är svart på både in och utsidan och kan kombineras med en golvstående blandare i mässing. Eller varför inte en duschörna med klarglas och svarta profiler tillsammans med ett takduschset i mässing?

Grått – Industriell känsla
Gillar du råa material men en känsla av industri? Då är det gråa badrummet rätt för dig! Tillsammans med svarta detaljer så som blandare, takdusch eller spröjs får du till den moderna industriella stilen. Dessutom är det gråa badrummet, precis som det vita, en hållbar klassiker. Vill du till och med göra hela ditt badrum i grått? Inga problem! Nyheter från i år är bänkskivor och tvättställ i 100% naturlig betong som går att kombinera med exempelvis ett grått underskåp för att skapa en helhet.

Så bygger du Skärgård
Följ vår steg för steg-guide

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…