Information angående Coronaviruset Covid-19

SKO L. BRADOR 760 SVART STRL 39-46

0,00 kr

Snörad, låg skyddssko framtagen för aktivt arbete där höga krav ställs på komfort, stötdämpning och högsta klassens halkskydd.

Komposittålhätta och mjukt spiktrampskydd för en helt metallfri sko och lämpar sig därför även för arbete på kärnk...

Se fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Snörad, låg skyddssko framtagen för aktivt arbete där höga krav ställs på komfort, stötdämpning och högsta klassens halkskydd.

Komposittålhätta och mjukt spiktrampskydd för en helt metallfri sko och lämpar sig därför även för arbete på kärnkraftverk, flygplatser och andra liknande miljöer. Arbetsskon 760 har ovandel i kraftigt och smidigt nubuckskinn med partier i textil som ger en sval känsla. Extra förstärkt med PU-skydd på tåhättan för ökad livslängd. Foder i luftig mesh för bra andasegenskaper. Invändigt förstärkningsmaterial i mikrofiber vid hälen skyddar, ger stadga samt formas individuellt efter användaren.

Innersulan är perforerad och håller därför foten torr och sval. Den är uppbyggd i hålfot vilket förebygget till exmpel hälsporre etc. samt är löstagbar antistatiskt avledande med tre olika densiteter av EVA-material för bra dämpning av hela foten.

Mellansula i PU med annan densitet för bra dämpning och stabilitet. Chockabsorber i hälen dämpar och ger kraften i retur vid avtramp speciellt vid kraftig isättning.
Slitsula i TPU ger bra halkskydd samt att det gör skon lämplig för arbete vid större temperaturskillnader.

Teknisk information
Storlek: 39
Certifierad enligt: EN ISO 20345. Kategori: S1, P, SRC.

Mer information
Produktnamn SKO L. BRADOR 760 SVART STRL 39-46
Artikelnummer PC4747_0073
Varumärke L.BRADOR

21896+ nöjda kunder!

29930 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…