Information angående Coronaviruset Covid-19

SKYDDSSANDAL L. BRADOR 763 SVART STORLEK 39-46

0,00 kr

Skyddsandal med spiktrampskydd

En lätt och luftig skyddssandal framtagen för aktivt arbete där höga krav ställs på komfort, stötdämpning och högsta klassens halkskydd. Ovandelen är i kraftigt och smidigt nubuckskinn med öppna partier som ger e...

Se fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Skyddsandal med spiktrampskydd

En lätt och luftig skyddssandal framtagen för aktivt arbete där höga krav ställs på komfort, stötdämpning och högsta klassens halkskydd. Ovandelen är i kraftigt och smidigt nubuckskinn med öppna partier som ger en sval känsla. Extra förstärkt med PU-skydd på tåhättan för ökad livslängd.

Foder i luftig mesh som ger bra andasegenskaper. Slitstarkt Microfiber invändigt i hälen för bästa slitstyrka. Löstagbar antistatiskt avledande innersula, i mikrofiber med tre olika densiteter av EVA-material, för bra dämpning av hela foten.

Innersulan är uppbyggd i hålfot för skön komfort samt för att ge minskad risk för t ex hälsporre. Slitsula i TPU för bra halkskydd samt att det gör skon lämplig för arbete vid större temperaturskillnader. Mellansula i PU med annan densitet för bra dämpning och stabilitet.

Spiktrampskyddet och tåhättan gör skon perfekt för byggarbetsplatser, verkstäder och även olika industrier eftersom sulan är resistent mot många kemikalier. Då skon är fri från metall lämpar den sig även för arbete på kärnkraftverk, flygplatser och andra liknande miljöer. Certifierad enligt: EN ISO 20345.

Teknisk information
Kategori: S1, P, SRC. o
Färg: Svart

Mer information
Produktnamn SKYDDSSANDAL L. BRADOR 763 SVART STORLEK 39-46
Artikelnummer pc4747_0146
Varumärke L.BRADOR

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

17372+ nöjda kunder!

24092 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…