Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

SLANGVAGN FISKARS WATERWHEEL AUTOMATIC XL MED VAGN 1/2" 20M

Kan endast beställas online, lagerförs inte i varuhus

1 995,00 kr

Bevattna din trädgård! 

Waterwheel Automatic XL är ett perfekt verktyg och hjälpreda till din trädgård. Trädgårdsslangen är utrustad med v...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Bevattna din trädgård! 

Waterwheel Automatic XL är ett perfekt verktyg och hjälpreda till din trädgård. Trädgårdsslangen är utrustad med vagn så du enkelt kan flytta runt vattenslangen i trädgården och använda där det passar dig. Den revolutionerande Waterwheel XL startar en ny era för din bevattning. När du har tagit hem ditt Waterwheel XL tar det bara några sekunder att starta bevattningen, eftersom allt är med, allt är färdigmonterat och det är inte nödvändigt att montera trädgårdsslangen med borr, skruv eller andra verktyg. Eftersom den är flyttbar fungerar slangen överallt i din trädgård vilket gör bevattningen smidig och enkel. Inga hörn på huset eller träd kommer i vägen för slangen. 350 graders rotation gör det möjligt att nå alla delar av gräsmattan och gör att du kan vattna upp till 1256 kvm med slangens längd på 20 meter, det är dubbelt så stor yta jämfört med de traditionella väggmonterade slangboxarna.

Skaftet har en storlek på 13-15MM (1/2") och är den perfekta trädgårdsslangen som funkar utmärkt året om. Waterwheel Automatic från Fiskars är ett komplett allt i ett set. Slangen har allt du behöver för att kunna bevattna din trädgård. Slipp trassliga slangar då denna vattenslang är utrustad med automatisk inrullning vilket är väldigt smidigt och bekvämt. Kommer med all nödvändig utrustning inklusive krankoppling, snabbkopplingar och munstycken som förvaras i ett inbyggt förvaringsutrymme.

Trädgårdsslangen är utrustad med standardkopplingar vilket gör att de passar för andra tillverkare än endast Fiskars. Den innovativa horisontella inställningen gör det omöjligt för slangvindan att tippa över när slangen används i din trädgård. De inbyggda hjulen och teleskophandtagen förenklar förflyttningen av din Waterwheel XL.

Teknisk information
Färg: Svart, gul
Sladdlängd: 20 m
Standardkoppling: 13-15mm, 1/2"
Automatisk inrullning: Ja
360 grader rotation: Ja
Horisontell design: Ja
Vagn: Ja

Artikeldata

Mer information
Produktnamn SLANGVAGN FISKARS WATERWHEEL AUTOMATIC XL MED VAGN 1/2" 20M
Artikelnummer 6306669A
Vikt 12.950000
EAN-nr 6411501510617
Netto vikt 11.66
Varumärke FISKARS
Typ VATTENSLANG
Färg SVART

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…