Information angående Coronaviruset Covid-19

VÄGGUTTAG NEDIS SMART PLUGG WIFI

249,00 kr
Smart och tryggt! 
 

Styr många elektriska apparater på distans genom att enkelt ansluta de till den här trådlösa smarta kontakten och anslut de till din smartphone eller surfplatta via WiFi routern. Med denna praktiska strömmonitor kan...

Se fullständig produktbeskrivning
Nyhet!

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Smart och tryggt! 
 

Styr många elektriska apparater på distans genom att enkelt ansluta de till den här trådlösa smarta kontakten och anslut de till din smartphone eller surfplatta via WiFi routern. Med denna praktiska strömmonitor kan du övervaka din strömförsöjning. Du kan snabbt och enkelt se exakt hur mycket ström produkten använder just nu, eller hur mycket ström smartpluggen har använt. Smartpluggen är enkel att använda och du behöver inte vara teknisk för att styra och automatisera dina anslutna apparater och enheter. Allt du behöver är en smart kontakt och ditt Wifi. Vår intuitiva app ger dig möjlighet att slå på eller av apparater på distans och automatiskt. Pluggen kan även fungera tillsammans med röststyrningssystem som Amazon Alexa eller Google Home.

Dessa supertunna apparater har utformats för att undvika problemet med att smarta kontakter blockerar angränsande uttag, kontakten är både smart och tunn för din bekvämlighet. Enkla att installera och du behöver inte vara teknisk begåvad eller elektriker för att styra och automatisera dina anslutna apparater och enheter. Allt du behöver är en smart kontakt och din Wifi router. Med Nedis Smartlife app som finns tillgänglig för Andrioid och iOS ger dig möjlighet att slå på eller av apparater på distans och automatiskt. Kan även fungera tillsammans med röststyrningssystem som Amazon Alexa eller Google Home.

Du kan även ställa in scheman för när kontakten ska slå på apparater eller koppla de med andra för att skapa rätt stämning som kan aktiveras med ett enda kommando eller en enda knapptryckning. Du kan även identifiera apparater som använder för mycket ström snabbt för att se till att du lever i ett smart och energisnålt hem.

 
Teknisk information 
Färg: Vit
Driftstemperatur: -10 - 40 °C
Max. Radio uteffekt: 20 dBm
Antennens förstärkning: 3 dBi
Frekvensomfång: 2400 - 2483.5 MHz
Uttagsdesign: Schuko
App tillgänglig: Android & iOS
Kompatibel med smarthome: Nedis SmartLife
Spänning: 230 VAC 50 Hz
Effekt: 3680W
Wifi: Ja
Ström: 16 A
Nätkontakt: Schuko, Type F (CEE 7/7)
Mer information
Produktnamn VÄGGUTTAG NEDIS SMART PLUGG WIFI
Artikelnummer 2145945A
Vikt 0.170000
EAN-nr 5412810269952
Netto vikt 0.11
Varumärke NEDIS

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

18578+ nöjda kunder!

25741 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…