Information angående Coronaviruset Covid-19

SOFFA SUNFUN ÅSTORP NATUR SVART

3 995,00 kr 2 995,00 kr
Delbetala med Premium Kontokort
Från 289:-/mån. Upp till 10% i bonus

Elegant med naturliga material!

Vacker liten soffa med stomme i eukalyptusträ som gör möbeln stadig, samtidigt som sitsen och rygger ger ett nätt och luftigt intryck med sin repkonstruktion. Här kan du spendera många sköna avkopplande stunde...

Se fullständig produktbeskrivning
4.0000000000 1

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Produktbeskrivning

Elegant med naturliga material!

Vacker liten soffa med stomme i eukalyptusträ som gör möbeln stadig, samtidigt som sitsen och rygger ger ett nätt och luftigt intryck med sin repkonstruktion. Här kan du spendera många sköna avkopplande stunder. Soffan gör sig lika bra på balkongen som på uteplatsen eller vid husknuten.

Teknisk information:
Material: Stål, eukalyptusträ och polyester
Bredd: 118,5cm
Höjd: 81cm
Djup: 76cm

Skötselråd Trä
Trä är ett levande material som upptar och avger fukt, vilket kan ge upphov till sprickbildning i träets yta. Möbelns hållfasthet och funktion försämras inte av ytsprickor.

För möbler under bar himmel
Skydda dina möbler från fukt och regn så gott det går. När du inte använder möbeln, ställ den gärna under tak eller täck över med ett möbelskydd. Tvätta och torka av möbeln regelbundet. Använd ett milt rengöringsmedel.

Lasyren på möbler som används under bar himmel kommer successivt att brytas ned av fukt, väta och solsken. Hårdast utsatta är horisontella ytor som bordsskivor och armstöd. Efter en eller flera säsonger – beroende på väder, vind och hur väl du tar hand om dina möbler – kan det krävas att möbeln målas om.

Vinterförvaringen bör ske skyddat, svalt och inte för torrt. Bästa placeringen är inomhus i ett svalt och inte för torrt utrymme. Det går även att vinterförvara möbeln ute. Tänk då på att skydda möbeln väl med exempelvis ett möbelskydd. Snö och regn ska inte komma i kontakt med möbeln och förvaringen måste vara ventilerad. Tvätta och torka av möblerna innan du ställer undan dem för vintern.

Mer information
Produktnamn SOFFA SUNFUN ÅSTORP NATUR SVART
Artikelnummer 7005885A
Vikt 8.360000
EAN-nr 5708155664720
Netto vikt 8.30
Typ SOFFA
Varumärke SUNFUN

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

20721+ nöjda kunder!

28175 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…