MURSTEN STARKA STACKSTONE TOPP GRÅ 200/150X200X100MM

29,95 kr
Finns endast i varuhus

Mursten för vackra miljöer utomhus

StackStone-serien från Starka erbjuder flera möjligheter att skapa spännande konstruktioner i sten. StackStone-sternarna passar utmärkt i båda villakvarter, stadsmiljöer och på mer lantliga ställen.

Tips!
Kolla...

Se fullständig produktbeskrivning

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Mursten för vackra miljöer utomhus

StackStone-serien från Starka erbjuder flera möjligheter att skapa spännande konstruktioner i sten. StackStone-sternarna passar utmärkt i båda villakvarter, stadsmiljöer och på mer lantliga ställen.

Tips!
Kolla in "Bygga mur" för att få inspiration kring hur du kan bygga din mur och använda StackStone-stenarna för kreativa lösningar.

Om serien StackStone från Starka
StackStone är enkel och rolig att bygga på grund av sin låga vikt och den sinnrika konstruktionen, där stenarna låser i varandra med klackar. Det är även en stabil och hållbar mur med lång livslängd. Tack vare utformningen, där varje sten har en bred och en smal sida, får man en flexibel mur med en mängd möjligheter. Rak eller rund, enkel- eller dubbelsidig. Oavsett vilken form man väljer får man en mur som inte är någon annan lik. Den knäckta ytan ger muren ett naturstenslikt utseende som gör att StackStone passar såväl i villakvarteret som i mer lantliga miljöer.

Bygg enkel- eller dubbelsidigt, bygg raka eller svängda murar, bygg trädringar eller dekorativa upphöjda planteringar. Möjligheterna är många med StackStone! Stenarna finns i tre olika utföranden: en normalsten, en hörnsten (höger resp. vänster) och en toppsten. Samtliga block har kluven fram- och baksida.

Teknisk information
Byggmått: 200/150x200x100 mm
Yta: Knäckt framsida
Antal/m²: 50 (56 dubbelsidig)
Vikt/st: 8,5kg

Information om betong
Betongprodukter kan i vissa fall ha kalkutfällningar, dessa visar sig som fält eller ringar på ytan av betongen. Kalkutfällningar försvinner med tiden och är endast en estetisk egenskap som varken påverkar betongens hållbarhet eller andra egenskaper. Vill du påskynda processen att ta bort eventuella kalkutfällningar kan du lägga sand på betongens yta och sedan borsta sanden över ytan.

Mer information
Produktnamn MURSTEN STARKA STACKSTONE TOPP GRÅ 200/150X200X100MM
Artikelnummer 6005502A
Vikt 8.500000
EAN-nr 7332423013255
Netto vikt 8.50
Typ MURSTEN
Färg GRÅ
Serie STACKSTONE
Varumärke STARKA

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

19480+ nöjda kunder!

27792 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…