Information angående Coronaviruset Covid-19

VINDSKYDD PLUS KLINK TRYCKIMPREGNERAD 174X91CM INKL TOPPBRÄD

Skärma av mot nyfikna blickar och vind

Skapa lä och trädgårdstrevnad enligt dina egna önskemål och behov med PLUS Klink profilstaket. Med otaliga kombinationsmöjligheter går det att välja själv om trädgårdens eller terrassens inramning ska...

Se fullständig produktbeskrivning
869,00 kr

Hemleverans

Produktbeskrivning

Skärma av mot nyfikna blickar och vind

Skapa lä och trädgårdstrevnad enligt dina egna önskemål och behov med PLUS Klink profilstaket. Med otaliga kombinationsmöjligheter går det att välja själv om trädgårdens eller terrassens inramning ska vara låg och öppen eller hög och mer avskärmande. PLUS Klink profilstaket kan också kombineras med spaljé eller glasstaket som ger ännu mer flexibilitet när det gäller önskemål om trevnad och utsikt.

Teknisk information
Bredd: 174 cm
Höjd: 91 cm
Träslag: Tryckimpregnerade brädor
PLUS Klink profilskivor: sågade/borstade 27/7x140 mm längd 177 cm
Toppbräda för avslut
Rostfria skruvar

Övrig information
Observera att det på de tryckimpregnerade brädorna förekommer visuella "strömärken" på ena sidan, denna lilla nyansskillnad försvinner över tid.

Bygg ditt vindskydd
1. Vart ska vindskyddet placeras?
Börja med att besluta var vindskyddet ska stå. Är huvudsyftet att hålla nyfikna blickar borta eller vill du ha en lummig och ostörd uteplats med till exempel klätterväxter?

2. Vilken storlek ska vindskyddet ha?
Mät upp hur stort du vill ha ditt vindskydd, tänk på att du kan kombinera högre, lägre och sluttande element för att skapa en härligt ombonad uteplats utan att stänga ute kvällssolen .

3. Med eller utan grind?
Till vissa serier vindskydd finns grindar. En grind kan i många fall vara praktiskt när du har husdjur eller barn i familjen och kan vara lämplig i de fall vindskyddet används som staket.

Kom ihåg att beräkna och dra av bredden på grinden eller öppningen, så du inte köper för många staketlängder.

4. Vilken stolpe ska du välja? 
I de fall då en specifik stolpe rekommenderas hittar du en stolpe med passande dimensioner för det valda staketet under tillbehör.

Tips!
Bygg det som du vill ha det!
Till många av de serier vindskydd vi erbjuder finns passande grindar och sluttande element för att skapa snygga övergångar i höjd. Dessa hittar du under tillbehör.

Upplever du att det blåser in under vindskyddet kan dekorsten placeras längs underkanten, detta hindrar även att jordstänk fläckar vindskyddet om vindskyddet står i en rabatt.

 

 

Mer information
Produktnamn VINDSKYDD PLUS KLINK TRYCKIMPREGNERAD 174X91CM INKL TOPPBRÄD
Artikelnummer 6000926A
Vikt 18.610000
EAN-nr 5703393177926
Netto vikt 16.75
Färg TRYCKIMPREGNERAT
Typ VINDSKYDD
Serie KLINK
Varumärke PLUS

23382+ nöjda kunder!

31687 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…