Information angående Coronaviruset Covid-19

VINDSKYDD PLUS SVART ATRIUM 90X180/122,5CM

Mysiga grillkvällar

Vill du skapa ett myshörna på terrassen eller ett vindskydd vid grillen? Atruim staket skyddar utan att ta bort för mycket av ljuset från dig. Tillverkad av tryckimpregnerad furu/gran. Staketet är grundmålad i svart ...

Se fullständig produktbeskrivning
1 295,00 kr

Hemleverans

Produktbeskrivning

Mysiga grillkvällar

Vill du skapa ett myshörna på terrassen eller ett vindskydd vid grillen? Atruim staket skyddar utan att ta bort för mycket av ljuset från dig. Tillverkad av tryckimpregnerad furu/gran. Staketet är grundmålad i svart färg.

Teknisk information
Yttermått vindskydd: Bredd*: 90 cm Höjd: 180/122,5 cm
Ramdimension/bräda: 44x68 mm
Beklädningdimension/bräda: 11,5x68 mm
Spröjsdimension/bräda: 15x38 mm

*Det effektiva måttet på staketet är 12 mm mindre.

Observera att produkten bara grundmålas i fabrik, för eventuell korrigering av transportmärken och för att uppnå optimal hållbarhet av ditt staket ska det efterbehandlas direkt efter installation.

Måtten som är angivna är modulmått och det kan skilja 12-15mm.

Bygg ditt vindskydd
1. Vart ska vindskyddet placeras?
Börja med att besluta var vindskyddet ska stå. Är huvudsyftet att hålla nyfikna blickar borta eller vill du ha en lummig och ostörd uteplats med till exempel klätterväxter?

2. Vilken storlek ska vindskyddet ha?
Mät upp hur stort du vill ha ditt vindskydd, tänk på att du kan kombinera högre, lägre och sluttande element för att skapa en härligt ombonad uteplats utan att stänga ute kvällssolen .

3. Med eller utan grind?
Till vissa serier vindskydd finns grindar. En grind kan i många fall vara praktiskt när du har husdjur eller barn i familjen och kan vara lämplig i de fall vindskyddet används som staket.

Kom ihåg att beräkna och dra av bredden på grinden eller öppningen, så du inte köper för många staketlängder.

4. Vilken stolpe ska du välja? 
I de fall då en specifik stolpe rekommenderas hittar du en stolpe med passande dimensioner för det valda staketet under tillbehör.

Tips!
Bygg det som du vill ha det!
Till många av de serier vindskydd vi erbjuder finns passande grindar och sluttande element för att skapa snygga övergångar i höjd. Dessa hittar du under tillbehör.

Upplever du att det blåser in under vindskyddet kan dekorsten placeras längs underkanten, detta hindrar även att jordstänk fläckar vindskyddet om vindskyddet står i en rabatt.

 

 

Mer information
Produktnamn VINDSKYDD PLUS SVART ATRIUM 90X180/122,5CM
Artikelnummer 6000465A
Vikt 14.900000
EAN-nr 5703393154095
Netto vikt 13.41
Färg SVART
Typ VINDSKYDD
Serie ATRIUM
Varumärke PLUS

26927+ nöjda kunder!

35721 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…