FÖRRÅD LUOMAN LILLEVILLA 12

24 995,00 kr
Delbetala med Premium Kontokort
Från 2122:-/mån. Upp till 10% i bonus

Lillevilla 12 redskapsbod

En stuga som är uppdelad på 2 rum(3x1,4m och 3x2,7m.) Den totala ytan är 3x4,1 = 12,3m².
Denna model kommer komplett med golv, takstycken och ett fönster. Lillevilla-paket innehåller en komplett leverans av trädelar s...

Se fullständig produktbeskrivning
4.80 4

Hemleverans

Beställningsvara

Denna produkt levereras normalt inom ca. 4 veckor

Lagerstatus i varuhus:

Montageservice

Offert efter hembesök, kontakta oss.
Vill du ha hjälp med montering?

Produktbeskrivning

Lillevilla 12 redskapsbod

En stuga som är uppdelad på 2 rum(3x1,4m och 3x2,7m.) Den totala ytan är 3x4,1 = 12,3m².
Denna model kommer komplett med golv, takstycken och ett fönster. Lillevilla-paket innehåller en komplett leverans av trädelar samt beslag. Stugans råmaterial är tätfibrigt barrträ, som är ugnstorkat. Det timmer som används i produkterna är en ren naturprodukt som är obehandlad, förutom golvbrädorna till terrasser, som behandlats med ett träskyddsmedel. Stugan går både att monteras helt spegelvänt och/eller med fönstret på motsatt sida.

OBS! Denna produkt är såpass stor/tung att en vanlig leverans inte kan förekomma utan speciella villkor gäller. Produkten levereras med kranbil, därför är leverans endast möjlig vart lastbil kan komma fram och har möjlighet att lasta av produkten. Levereras endast till brofasta öar.

Teknisk information- ALLA MÅTT ÄR CIRKA MÅTT
Väggtjocklek: 28 mm
Stugans dimensioner: 4100 x 3000 mm
Stugans yttre mått:ca. 4540 x 3760 mm
(inkl.utskjutande del av taket)
Yta: 12,30 m²
Takets yta: 18,20 m²
Åshöjd: 2600 mm
Sidoväggshöjd: 2090 mm
Paketstorlek(ar): 4550 x 680 x 1150
Vikt: 890kg
Passar snözon: 2,5

Dörr typ (typer)
Mått: F: 850 x 1750 mm G: 1650 x 1750 mm
Dörr med glas: Nej
Cylinderlås: Ja
Normalt lås: Nej

Fönster typ (typer)
Mått:E: 640 x 870 mm
Stationär: Nej
Öppningsbar: Ja

Tak
Takpanel: 16 mm
Takshingel: Nej
Underlagspapp: Ja
Golv: 16 mm

Extra
Terass: Nej
Stormlister: Ja
Gängstänger: Nej
Termoglas: Nej

Erbjudandet innehåller
Grundbalkar
Väggtimmer
Golvbrädor (beroende på modell)
Monteringsfärdiga dörr- och fönsterelement
Färdiga gaveltrianglar (beroende på modell)
Åsbjälkar
Takbrädor
Alla nödvändiga lister
Takshingel eller underlagspapp (beroende på modell)
Alla nödvändiga skruvar, muttrar, spikar och beslag i en tillbehörspåse
Monteringsanvisningar

Lagring av stugpaketet
Färdigbearbetade lättstockar och andra delar har packats i förpackningsplast. Om inte huset byggs upp genast, måste materialet lagras inomhus eller annars vältäckt. Förpackningsplasten ska inte tas bort. Ett lagrat föremål behöver lyftas upp ordentligt från marken för att förhindra markfuktigheten från att tränga in i paketen. Underlaget måste vara plant.
Skydda delarna väl mot sol, regn och markfuktighet tills de monteras. Bygg huset så snabbt som möjligt efter du har öppnat paketet. Om arbetet blir avbrutet, ska delarna skyddas mot dåligt väder. Under lagring och byggnation är det viktigt att komma ihåg att trä är ett mycket poröst material och att man måste vara försiktig så att det inte blir smutsigt.

Grund
En välgjordgrund är den viktigaste förutsättningen för att lyckas med bygget. Underlaget måste vara jämnt och helt horisontellt. Grunden och byggnaden måste vara vågräta också efter att byggnaden har rests för att kunna fungera ordentligt. Se till att jordmånen släpper igenom vatten väl och förhindra tjäle. I uppfrysande jord måste grunden nå under frostgränsen eller annars måste tjälisolering användas för att skydda grundnivån. Se bifogad ritning på de olika grundarbeten som rekommenderas.

Skyddsbehandling
Skyddsbehandling/målning av byggnaden måste utföras två gånger med skyddsmedel mot blånad och mögling(be skyddsmedelförsäljaren om råd) omedelbart efter att byggnades uppförts. Kom ihåg att bästa reslutatet erhålls om behandligen utförs vidtorr väderlek och om temperaturen är lägst +5° Celsius. Observera att skyddsmedlet kan tränga genom kvistar eller sprickor i stockarna till andra sidan av väggen och fläcka stockarna. Behandla därför även byggnades insida. Vatten tränger lättast in i träet och konstruktionen genom ändträet på stockar och takfotsbrädor. Skyddsbehandla dessa ställen speciellt omsorgsfullt och tillräckligt ofta, årligen vid behov.

Skötsel
Ett tryggt och långvarigt bruk av stugan förutsätter regelbunden kontroll av delarnas fästen och skick samt underhåll vid behov (gäller speciellt takkonstruktion, takmaterial, dörrar och fönster, stugans fastsättning till grunden, stormsäkring, skyddsbehandling). Försummelse av kontroll och underhåll kan skada byggnaden eller utgöra en säkerhetsrisk för användaren.

Montering
Monteringsanvisningarna på BAUHAUS.se är endast till för vägledning. Använd alltid anvisningarna som kommer med leveransen vid montering av din Luoman produkt.

OBS! I den bifogade monteringsinstruktionen finns det en lista med delar och ritningar över väggkonstruktionen, som förevisar vilka delar som hör till leveransen. Kontrollera innehållet med listan av delarna. Om någonting saknas eller är trasigt, kontakta vår kundtjänst så fort som upptäckten gjorts.

Mer information
Produktnamn FÖRRÅD LUOMAN LILLEVILLA 12
Artikelnummer 6202030A
Vikt 938.0000
EAN-nr 6418635012284
Netto vikt 938.00
Typ REDSKAPSBOD
Varumärke LUOMAN

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

14871+ nöjda kunder!

22023 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…