Information till våra kunder angående tekniska problem. Läs mer här!
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

TAKSKENA SCAN LAMPS TRACKLINE 1M SVART

249,00 kr
5.0000000000 1

Enkelt och bra!

Takskena Trackline ger dig frihet och flexibilitet att utforma belysningen efter dina önskemål. Detta vanliga skensystem har ...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Enkelt och bra!

Takskena Trackline ger dig frihet och flexibilitet att utforma belysningen efter dina önskemål. Detta vanliga skensystem har urval från Trackline serien som gör att du enkelt kan förlänga, förändra och bygga ut. Skenan är 2 meter lång och passar till lamporna och spotlights i Trackline serien. Installationen bör ske av en person med tillräckliga elkunskaper. Skruv och plugg medföljer. Ljuskällor medföljer ej.  

Teknisk information
Färg: Svart
Material: Metall
Längd: 100 cm
Höjd: 1,8 cm
Bredd: 3,5 cm 

Vad är Trackline? 
Trackline kombinerar det bästa av två världar. Spotlightskenans enkelhet och den fasta armaturens stora ljusspridning. Trackline är ett spotlightsystem med skena, spotlights och påbyggnadskoppling så att du enkelt kan förlänga skenan. Att använda spotlights med skena ger stor flexibilitet och möjligheter att själva enkelt förändra ljussättningen. Genom att kombinera den stora ljusspridningen från fasta armaturer och flexibiliteten hos spotlightskenor har Trackline skapats. Du kan enkelt förändra placeringen och layouten på din belysningsanläggning utan att flytta många armaturer. Med en bred ljusbild täcker du ytor där det annars skulle behöva många spotlights. Det finns en skarv i skenan där du enkelt kan förlänga skenan så lång du vill ha den. Slipp krånglet med transformatorer och krångliga skensystem och njut istället av en simpel takskena som ger dig precis den belysning du och ditt hem behöver. 

Artikeldata

Mer information
Produktnamn TAKSKENA SCAN LAMPS TRACKLINE 1M SVART
Artikelnummer 2003213B
Vikt 0.500000
EAN-nr 7041661263055
Netto vikt 0.44
Varumärke SCAN LAMPS
Färg SVART

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…