1 000-tals tapeter hos BAUHAUS!

Söker du efter en ny tapet?

På BAUHAUS hittar du tapeter i olika mönster, färger, stilar och material. Vårt stora sortiment med tapeter online fylls på med nyheter varje månad, allt för att du ska kunna hitta de senaste tapetnyheterna och trenderna hos oss. Vi har delat upp vårt sortiment i flera olika stilar, så att det ska bli enkelt för dig att hitta tapeten för ditt hem.

Hos oss kan du handla tapeter i följande stilar: abstrakta, blommiga, djur & natur, enfärgade, medaljong, melerade, panel, randiga & rutiga, sten & metall samt vintage. Vill du tapetsera barnrummet eller vill du kanske ha en tapet med scener & motiv från kända filmer och serier? I så fall kan du även köpa dessa tapeter på BAUHAUS. 

Skrolla nedåt för att inspireras av olika tapetstilar och varumärken. Hos oss hittar du tapetrullarna billigt & enkelt. 

Se tapeter efter stil:

Abstrakta tapeter
Barntapeter
Blommiga tapeter
Djur & Natur
Enfärgade tapeter
Film, tv & serier
Medaljongtapeter
Melerade tapeter
Paneltapeter
Randiga & Rutiga tapeter
Sten & Metall
Vintagetapeter

Populära tapeter

Se tapeter efter varumärke:

BAUHAUS lågprisgaranti

Hittar du en tapet billigare hos någon av våra konkurrenter?
I så fall kan du använda BAUHAUS lågprisgaranti och köpa tapeten 12% billigare hos oss än hos konkurrenten.

Vår lågprisgaranti gäller även 30 dagar efter inköpsdatumet, det betyder att du alltid kan känna dig trygg med att få ett billigt och bra pris på tapeter när du väljer att handla tapeter online eller i varuhus från BAUHAUS. 

Läs mer om vår lågprisgaranti här!

Öppet köp i 60 dagar

Läs mer här

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21:00 på vardagar

På BAUHAUS finns välkända tapettillverkade och varumärken. Hos oss kan du köpa billiga tapeter från Duro & Nyans med hög kvalitet. Duro & Nyans tillverkar sina tapeter i Sverige och har lång erfarenhet av tapetproduktion och utveckling. Du kan även handla tapeter från kända internationella tillverkare som A.S Creation och Graham & Brown till låga priser.

Du kan välja mellan olika material på tapeterna. Vi har non-woven tapeter, papperstapeter & vinyltapeter i sortimentet med olika motiv, designer och färger. När du ska köpa tapetrullar är det smidigast att göra det online, då slipper du hålla koll på tapeternas batchnummer utan allt kommer hemlevererat redo för dig att börja tapetsera. Vi har tapeter för barnrum, sovrum, kök och vardagsrum. Vi har med andra ord tapet för rummen du vill tapetsera. 

Att tapetsera är enkelt men behöver lite planering och förarbete. Vi på BAUHAUS har skapat en tapetskola, där får du tips om allt du behöver veta för att tapetsera samt vad du behöver göra i ordning och använda för verktyg. Läs mer på vår tapetskola här.

Laddar…