HÄCK THUJA 120-140CM BRABANT INKRUKAD

199,00 kr

Thuja - utmärkt växt för husägaren!

Lättodlad och snabbväxande häck, passar utmärkt för formklippning, kan bli upp till 6 m hög. Thujan är vackert grön, prisvärd och passar perfekt som insynsskydd då den är robust och tät. Barren sitter kvar h...

Se fullständig produktbeskrivning
4.30 6

Hemleverans

Beställningsvara

Denna produkt levereras normalt inom ca. 1 vecka

Produktbeskrivning

Thuja - utmärkt växt för husägaren!

Lättodlad och snabbväxande häck, passar utmärkt för formklippning, kan bli upp till 6 m hög. Thujan är vackert grön, prisvärd och passar perfekt som insynsskydd då den är robust och tät. Barren sitter kvar hela året, beskärs den gärna i april och augusti. Kan planteras ensam eller i grupp.

För plantering av häck kan du räkna med 2 plantor per meter. För bästa resultat är det rekomenderat att plantera dina Thuja antingen på våren eller på hösten. Gräv ca 40cm djupt och fyll med en blandning av befintlig jord och ny planteringsjord. Efter plantering är det viktigt att vattna igenom rikligt. Vattna hellre rikligt och sällan än lite och ofta.

Vad menas med inkrukad?

En inkrukad planta har till skillnad från en krukodlad planta inte hunnit rota sig i krukan. Thujans kvalité blir inte sämre - om den skulle stå länge i sin kruka innan den planteras skulle den ändå utveckla ett rotsystem likt den krukodlade.

Produktinformation
Färg: Grön
Krukstorlek: 26 cm
Höjd: 120-140 cm
odlingssätt: Inkrukad

Mer information
Produktnamn HÄCK THUJA 120-140CM BRABANT INKRUKAD
Artikelnummer 6703795A
Vikt 0.0000
EAN-nr 7340007916205
Typ THUJA

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

14234+ nöjda kunder!

21127 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…