HÄCK THUJA 80-100CM SMARAGD KRUKODLAD

99,95 kr

Thuja - utmärkt växt för husägaren!

Lättodlad och snabbväxande häck, passar utmärkt för formklippning, kan bli upp till 6 m hög. Thujan är vackert grön, prisvärd och passar perfekt som insynsskydd då den är robust och tät. Barren sitter kvar h...

Se fullständig produktbeskrivning
4.5000000000 6

Hemleverans

Beställningsvara

Denna produkt levereras normalt inom ca. 1 vecka

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Thuja - utmärkt växt för husägaren!

Lättodlad och snabbväxande häck, passar utmärkt för formklippning, kan bli upp till 6 m hög. Thujan är vackert grön, prisvärd och passar perfekt som insynsskydd då den är robust och tät. Barren sitter kvar hela året, beskärs den gärna i april och augusti. Kan planteras ensam eller i grupp.

För plantering av häck kan du räkna med 2 plantor per meter. För bästa resultat är det rekomenderat att plantera dina Thuja antingen på våren eller på hösten. Gräv ca 40cm djupt och fyll med en blandning av befintlig jord och ny planteringsjord. Efter plantering är det viktigt att vattna igenom rikligt. Vattna hellre rikligt och sällan än lite och ofta.

Vad menas med krukodlad?
En thuja som är odlad i kruka har hunnit rota sig ordentligt. Om du exempelvis skulle lyfta upp en Thuja som är krukodlad ska jorden hålla ihop och rötterna vara synliga ut mot krukans kanter - Thujan är genomrotad.

Fördelen för dig är att du kan plantera krukodlade Thujor under hela växtsäsongen - bara du vattnar ordentligt. Den växer snabbare då Thujan redan har rotsystemet färdigt i krukan.

Produktinformation
Färg: Grön
Krukstorlek: 23 cm
Höjd: 80-100 cm (leveranshöjd)
Odlingssätt: Krukodlad

Mer information
Produktnamn HÄCK THUJA 80-100CM SMARAGD KRUKODLAD
Artikelnummer 6703796A
Vikt 1.0000
EAN-nr 7340007916212
Typ THUJA

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

16945+ nöjda kunder!

24741 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…