Kampanjpriser på badrumsmöbler från Svedbergs! Se kampanjen här!
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

GROHE SENSIA ARENA

JAPANSK DUSCHTOALETT FÖR DIG SOM SÖKER EN NY TOALETT MED IÖGONFALLANDE DESIGN. 

SENSIA ARENA ÄR SKONSAMMARE MOT HUDEN, MER MILJÖVÄNLIG OCH HYGIENISK.

Sensia Arena är utrustad med innovativa funktioner för din personliga komfort och har dessutom vunnit flera designpriser. Du kan nu med hjälp av en app eller fjärrkontroll styra och programmera toaletten. Upplev en ny nivå av renlighet med GROHE Sensia Arena duschtoalett med slank design och självrengöringsteknik.

Sensia Arena är konstruerad för att vara 100% hygienisk samt enkel att rengöra. Den använder en luktabsorberingsteknik för omedelbar rengöring av luften, HyperClean och AquaCeramics som gör att ingenting fastnar. Den skyddar dessutom mot kalk och eliminerar 99,9% av alla bakterier.

VARFÖR SENSIA ARENA?


 Öppnar, stänger och rengör automatiskt

 Välj önskad stråle för fantastisk rengöring

 Många användarvänliga funktioner för din personliga komfort

 Innovativa hygienfunktioner för 100% trygghet

 Smart design som rengör hela skålen

 Enkel att styra, via fjärrkontroll eller app

 Automatisk användning för enkelt underhåll och otroligt praktiska funktioner

GROHE SKINCLEAN

GROHE SkinClean-tekniken erbjuder ett brett utbud av rengörande strålar, inklusive en justerbar bakre stråle, separat Lady Shower-stråle, en funktion med pulserande stråle för extra rengöring samt en Massage Spray för en lugnande upplevelse. Strålarna kan ställas in för vattentemperatur, tryck och position, och alla duschhuvuden går att byta ut för ultimat hygien.

GROHES HYGIENECLEAN

GROHES HygieneClean-funktioner skapar tillsammans den renaste toaletten i världen! Två innovativa hygienbeläggningar samverkar för att skapa enastående ren keramik. GROHE HyperClean är en exceptionellt slät och slitstark glasering som står emot 99,9 % av alla bakterier, medan Aq

 
Din personliga komfort garanteras med en rad väl genomtänkta funktioner som får dig att känna dig som hemma. Sensia Arena innehåller en varmlufttorkare för snabb, varsam torkning samt automatisk utsugning av lukt som skapar en luftsköld runt toppen av skålen så att rummet luktar fräscht. Plus en sensoraktiverad nattlampa som avger ett mjukt sken som hjälper dig att hitta i mörkret.
 
GROHES toaletter har en spolning som samlar extra rengöringskraft tack vare sin unika design. Istället för en vattenkälla använder PowerFlush tre vattenutlopp i skålen för att skapa en vattenvirvel som rengör varje centimeter av skålen. Till detta kommer toalettens kantlösa design som gör att det inte finns några dolda hörn där smutsen kan samlas, vilket ger en maximalt effektiv spolning av skålen varje gång.
 
Det är enkelt att välja önskad stråle och rengöringsalternativ på en rad användarvänliga sätt. Använd den intuitiva fjärrkontrollen för att justera inställningarna, eller ladda ned appen till din smartphone och skapa en användarprofil som innebär att duschtoaletten kommer ihåg dina personliga inställningar varje gång.

TOALETTEN MÅSTE MONTERAS PÅ WC-FIXTUR GROHE RAPID FÖR SENSIA

INSTALLATIONSVIDEO

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…