Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

TRALLRUTA GREEN PLANK EVERTILE GRÅ 295X295MM

219,00 kr
5.0000000000 1

Snabb och enkel lösning för golv utomhus

Green Plank® InstaClik™ balkongplattor har en toppmodern ”gör det själv”-teknik. Alla våra balkongpl...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Snabb och enkel lösning för golv utomhus

Green Plank® InstaClik™ balkongplattor har en toppmodern ”gör det själv”-teknik. Alla våra balkongplattor i träkomposit är flisfria, barfotavänliga och har hög halksäkerhet.

Tack vare sin avancerade materialsammansättning och unika design kan våra lågt-underhåll-plattor uppfylla de flesta av dagens krav som ställs av arkitekter, hantverkare och byggentreprenörer.

Integrerad plastbas som är fastsatt med rostfria skruvar får dem att lätt klicka ihop med varandra samt är konstruerad för att leda bort vatten. Du kan kapa trall plattorna så det är enkelt att passa in runt horn, pelare och andra strukturer. Det är enkelt att plocka trall plattorna och montera ihop dem igen om du behöver rengöra golvet under.

Teknisk information
Mått per platta: 295 x 295 mm
Antal per frp: 4 st (0,3481 m²)
Vikt: 1,48 kg / balkongplatta
Höjd: 26 mm
Åtgång per m²: 12st (1,04m²)
Yta: Halksäker, borstad yta
Färger: Grå, Brun, Teak

Att tänka på
Innan du installerar InstaClick golvplattor, se till att du installerar dem på en ren jämn plan yta. InstaClick golvplattor kan inte installeras på platser som smuts, jord eller upphöjd struktur. De måste läggas ut på en platt, solid yta. Nedan hittar du en lista över ytor som du kan installera InstaClick däckplattor.

1. Däck
Som namnet antyder är InstaClick golvplattor idealiska ytor för ditt däck. De kan installeras över en befintlig däck, vilket ger utrymmet ett uppdaterat utseende som blir graciöst med åldern.

2. Uteplatser
Utomhusytor på marknivå, till exempel uteplatser, drar också nytta av InstaClick golvplattor.

3. Balkonger
Gör din balkong barfotsvänligt och vacker med tillägg av InstaClick golvplattor. De passar bra i små utrymmen, vilket är perfekt för balkonger.

4. Pooldäck
InstaClick golvplattor motstår fukt och är glidfri, vilket är perfekt för pooldäck.

5. Platta tak
Ge din takyta en bestående och härlig design med InstaClick golvplattor.

InstaClick golvplattor använder en icke permanent installation, så alla från husägare till hyresgäster kan använda dem. Med enkel installation och vackra färger har du en snygg uteplats på nolltid.

Installationstips
InstaClick golvplattor är lätta att installera på platser som redan har en underkonstruktion på plats, till exempel ett befintligt däck eller en platt betonguteplats.

En bra tumregel är att beställa 10% fler plattor än dina mätningar säger att du behöver.

Installera InstaClick golvplattor
Med alla dina mätningar bekräftade kan du börja installera ditt däck. Välj ett hörn där du lägger din första platta. Du kan behöva flytta runt plattorna för att hitta vilka kanter som matchar den andra - varje platta har anslutande flikar som du sätter ihop för att låsa upp plattorna. Du hittar dessa bitar på kanterna av varje sida, som kommer ut ur plastbasen.

Eftersom du bara behöver lägga plattorna och se till att de låser, tar installationen några minuter. Du kan flytta möbler från det oavslutade området till den nyplacerade platsen utan att oroa dig för att röra upp ditt arbete.

Anpassad kapning
Om du går in i ett område som har en udda form kan du behöva kapa dina plattor för perfekt matchning. För bästa resultat, använd en kartongbit i 295 mm kvadratiska bitar och använd som mall. När du tycker du fått till ett bra resultat, rita på din kompositplatta.

Innan du skär enligt de linjer du kopierade på dina plattor måste du se till att det inte finns några skruvar på din snittlinje. Om det finns kan du behöva flytta några skruvar till en annan fästpunkt. Se hur många skruvar som fäster varje lut på basen och se till att samma mängd är på plats efter att du har klippt.

Använd en sticksåg och all nödvändig säkerhetsutrustning för att skära längs dina märken. Se till att du lämnar plattans korrekta kanter så att du kan låsa upp dina klyftstycken till de som redan finns på plats. Använd en palmslipare eller ett Dremelverktyg för att sanda längs kanten av din snitt för att skapa en slät, avfasad yta. Sätt fast plattorna på plats och du är klar.

Artikeldata

Mer information
Produktnamn TRALLRUTA GREEN PLANK EVERTILE GRÅ 295X295MM
Artikelnummer 6204335A
Vikt 5.000000
EAN-nr 7350057752609
Netto vikt 5.00
Typ TRALLRUTA
Färg GRÅ
Varumärke GREEN PLANK

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…