Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

TRYGGHETSVAKTEN KOMPLETT 5,0

5 985,00 kr

Trygghetsvakten Krypgrund 5.0, (50 m värmekabel) 

Termisk avfuktare för krypgrunder och torpargrunder 10 - 70 kvm eller andra kalla utrymmen so...

Fullständig produktbeskrivning
Delbetala med Premium Kontokort
Från 538:-/mån. Upp till 10% i bonus

Produktbeskrivning

Trygghetsvakten Krypgrund 5.0, (50 m värmekabel) 

Termisk avfuktare för krypgrunder och torpargrunder 10 - 70 kvm eller andra kalla utrymmen som vind. TrygghetsVakten Krypgrund 5.0 består av en styrautomatik och en värmekable där ena änden av värmekabeln är fast monterad i styrautomatiken.

Denna TrygghetsVakt är en så kallad enkelledad värmekabel med returströmmen inne i värmekabeln. Detta gör att värmekabeln enbart behöver anslutas i en ände. Med en öppen slinga blir det ofta lättare att installera då man inte behöver tänka på hur kabeln dras tillbaka. Värmekabeln är 50 meter. Har du mycket hinder i krypgrunden är denna att föredra. Vid installation av TVK 5.0 skall alla ytterväggar i grunden skyddas av värmekabeln. Klarar 10 – 70 kvm krypgrund.

Alla avfuktare från TrygghetsVakten är gjorda för att vara driftssäkra och därmed lämpliga för att vara en fast installation i huset. TrygghetsVakten har inga rörliga delar som kan gå sönder och elektroniken har flera skydd mot åska och andra överspänningar.

Driftssäkerhet, underhåll och stabilitet över tid är andra egenskaper vi tagit hänsyn till när vi konstruerade denna avfuktare. Systemet är designat för att hålla minst 50 år i krypgrunden utan underhåll.

Installationen är oftast mycket enkel och majoriteten av våra kunder hanterar installationen i krypgrunden på egen hand.

Energiförbrukningen är mycket låg jämfört med andra krypgrundsavfuktare. Ofta mindre än en fjärdedel. Det vill säga ca 7 kwh per kvm och år. Ett hus med en byggyta på 100 kvm har oftast en årsförbrukning på mindre än 700 kwh.

Faktum är att TrygghetsVakten krypgrund i många hus sänker den totala energiförbrukningen, dvs uppvärmningskostnaden sjunker mer än vad TrygghetsVakten krypgrund förbrukar för sin egen del.

Huvudsakligen beror det på att krypgrunden eller torpargrunden kyls ut mindre på vintern men också på att isoleringen i bjälklaget är effektivare då den är torr. Många användare har uppgett att dom även upplever att golven blir varmare vintertid.

TrygghetsVakten krypgrund skyddar också mot illaluktande jordbakterier (mikrobiell lukt) och andra fuktskador genom att den relativa fuktigheten hålls nere. Framtida behov av mögelsanering i krypgrunden hindras effektivt.

Artikeldata

Mer information
Produktnamn TRYGGHETSVAKTEN KOMPLETT 5,0
Artikelnummer 2298527F
Vikt 3.400000
EAN-nr 7350048834000
Netto vikt 2.18
Typ TRYGGHETSVAKT
Varumärke TRYGGHETSVAKTEN

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…