Information angående Coronaviruset Covid-19

TVÄTTSERVETTER ARMOR ALL ROUND WIPES

49,95 kr

Slipp trasor och tvätt!

En tvättservett avsedd för rengöring av bilens interiör. Även passande att ha i bilen för rengöring av händerna då servetterna är antibakteriella och dödar bakterier på händerna och smutsiga ytor. Dermatologiskt testad...

Se fullständig produktbeskrivning

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Slipp trasor och tvätt!

En tvättservett avsedd för rengöring av bilens interiör. Även passande att ha i bilen för rengöring av händerna då servetterna är antibakteriella och dödar bakterier på händerna och smutsiga ytor. Dermatologiskt testade. Förpackningen är lika stor som en liten läskedrycksburk och passar därför i bilens mugghållare.

Öppna det lilla locket på toppen av burken och ta av den färgade toppen genom att lyfta uppåt. Dra duken från rullens centrum och för in den genom hålet i locket - tryck inte fingret genom hålet. Sätt tillbaka locket på burken och dra den första duken snett uppåt, den följande duken kommer nu upp automatiskt. Behåll locket stängd så ofta det går för att behålla fukten i burken.

Undvik kontakt med ögonen. Använd inte på eller nära genomskinliga plastmaterial eller Plexiglas-ytor då de kan lämna ränder, använd istället servetterna gjorda för glas för dessa ytor. Släng servetterna i en papperskorg, spola inte ned i toaletten.

Mer information
Produktnamn TVÄTTSERVETTER ARMOR ALL ROUND WIPES
Artikelnummer 2510553A
Vikt 0.130000
EAN-nr 5020144808732
Netto vikt 0.10
Typ TVÄTTSERVETTER
Varumärke ARMOR ALL

24868+ nöjda kunder!

33421 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…