Information angående Coronaviruset Covid-19

TÄTNINGSMASSA AVLOPP UNIGUM SANITETSKITT 0,5 KG

109,00 kr
Finns endast i varuhus

UNIGUM är ett icke-härdande, syntetiskt gummikitt helt fritt från organiska lösningsmedel.

UNIGUM används i första hand för tätning vid anslutning av toalettstolar och köksavlopp samt vid installation av stålvaskar, men kan dessutom användas f...

Se fullständig produktbeskrivning
4.7 3

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

UNIGUM är ett icke-härdande, syntetiskt gummikitt helt fritt från organiska lösningsmedel.

UNIGUM används i första hand för tätning vid anslutning av toalettstolar och köksavlopp samt vid installation av stålvaskar, men kan dessutom användas för talrika andra ändamål där ett smidigt, vidhäftande och icke-härdande kitt är önskvärt. UNIGUM kan således även användas utomhus för tätning av takrännor, stuprör, takbeläggningar av eternit, plåt mm. UNIGUMs goda vidhäftningsförmåga gör det möjligt att använda det på så olika material som metall, trä, glas, betong, plast mm.

TEKNISKA EGENSKAPER:

UNIGUM gummikitt... härdar aldrig förblir smidigt - påverkas ej av materialrörelser! förblir vidhäftande - inga framtida otätheter! är lätt att forma - även när det är kallt! är väderbeständigt klibbar inte fast på fingrarna kan målas över är miljövänligt - 0% lösningsmedel är helt luktfritt

BRUKSANVISNING:

Allmänt: Rengör tätningsytorna noggrant. UNIGUM knådas lätt före användning. Anslutning av toalett: Fyll mellanrummet mellan avloppsstuts och muff till ca hälften med vanligt tätningsmaterial (ev tätningsgarn). Rulla ut UNIGUM i en tjocklek som motsvarar avståndet mellan stuts och muff. Lägg UNIGUM i mellanrummet, se till att detta fylls jämnt och pressa samman väl för varje 1-2 cm på höjden. Pressa ordentligt ut mot sidorna. Fyll upp till lite över muffens ovankant och tryck samman. Skär av överskottsytan med en kniv. Installation av stålvask: Rulla ut UNIGUM i en tjocklek av 6-8 mm. Tryck fast UNIGUM lätt under kanten på stålvasken. Spänn fast vasken vid bordsskivan. Överskott som pressas ut mellan vask och bordsskiva avlägsnas lätt med kniv eller spatel. I motsats till silikon härdar UNIGUM aldrig, varför vasken vid ett senare tillfälle kan demonteras problemfritt (i samband med service, reparation eller byte) utan risk för att bordsskivan förstörs.

Ovanstående upplysningar är givna på grundval av tester och erfarenheter. Då vi inte har någon kontroll över användningen av produkten rekommenderas provinstallation för att säkerställa att produkten lämpar sig för den önskade installationen.

Mer information
Produktnamn TÄTNINGSMASSA AVLOPP UNIGUM SANITETSKITT 0,5 KG
Artikelnummer 3450535A
Vikt 0.500000
EAN-nr 5708923097101
Typ AVLOPPSANSLUTNING
Varumärke UNIPAK

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

20513+ nöjda kunder!

27933 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…