Information angående Coronaviruset Covid-19

URNJORD HASSELFORS GARDEN U-JORD 18L 2 SÄCKAR

2 x URNJORD HASSELFORS GARDEN U-JORD 18L   + 0,00 kr

Innehåller:

  99,95 kr

  Yrkesjord för amplar, krukor och balkonglådor!

  U-jord är yrkesvalet av jord när det kommer till sommarblommor av alla slag. Jorden ger en otrolig blomning i urnor, amplar och balkonglådor. U-jord är även ett utmärkt val till andra näringskräva...

  Se fullständig produktbeskrivning

  Hemleverans

  Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

  Lagerstatus i varuhus:

  Produktbeskrivning

  Yrkesjord för amplar, krukor och balkonglådor!

  U-jord är yrkesvalet av jord när det kommer till sommarblommor av alla slag. Jorden ger en otrolig blomning i urnor, amplar och balkonglådor. U-jord är även ett utmärkt val till andra näringskrävande växter som odlas i stor jordvolym t ex tomater.

  Teknisk information
  Innehåll: 18 liter x 2 st
  Totalt innehåll: 36 liter

  Sammansättning
  Jord för sommarblommorna och särskilt till näringskrävande, snabbväxande plantor som surfinia, petunia, femblad, änglatrumpet m.fl. Med kraftig gödsling och grov struktur är U-jord även utmärkt till andra näringskrävande växter i stora planteringskärl, t ex tomater, gurka, perenner och buskar.

  Användning och skötsel
  U-jord är extra strukturstabil, vattenhållande och har god dränering tack vare tillsatsen av peatnuggets som är strukturfasta bitar av svarttorv. När det är regnigt och blött dränerar U-jorden bort vattnet, och när det är torrt sparar den på vattnet så att växterna inte torkar ut. Den luckra strukturen gör att rötterna kan väva igenom och utnyttja hela jordvolymen. U-jord fungerar mycket bra i krukor med system för långtidsbevattning.

  Växterna får en bra start och klarar i stora krukor att blomma hela säsongen därför att U-jorden är kraftigt gödslad med både snabbverkande mineralgödsel och långtidsverkande naturgödsel. Extra järn ger friska gröna blad. Tilläggsgödsling med flytande näring under sommaren rekommenderas, det kan ge ännu bättre resultat, särskilt om jordvolymen är liten.

  Innehåll
  U-jord har även ingrediensen Rotkraft som består av koncentrerade naturliga humussyror. Det är en grupp organiska ämnen som vi tillfört mer av för att främja friska, livskraftiga rötter. Rotbildningen stimuleras och växtnäringen tas upp och utnyttjas optimalt. Till nytta både för växten, miljön och dig.

  Övrig information
  Ger dig rik blomning och tillväxt hela säsongen
  Kraftig gödsling som gynnar blommornas utveckling
  Peatnuggets ger en grov struktur och god dränering i stora krukor

  Mer information
  Produktnamn URNJORD HASSELFORS GARDEN U-JORD 18L 2 SÄCKAR
  Artikelnummer 6460481W
  EAN-nr 0200500272048
  Netto vikt 0
  Typ URNJORD
  Varumärke HASSELFORS GARDEN

  23379+ nöjda kunder!

  31668 Recensioner
  Läs kundrecensioner!

  Laddar…