Information angående Coronaviruset Covid-19

UTEKÖK SENSUM EKEBY FIBERCEMENT

3 x SOCKELRAM ONEQ SOCKET ADAPTOR   + 0,00 kr
1 x UTEKÖK SENSUM EKEBY FIBERCEMENT SVART   + 0,00 kr

Innehåller:

  6 679,00 kr
  Delbetala med Premium Kontokort
  Från 596:-/mån. Upp till 10% i bonus

  Ta med dig köket ut

  I samarbete med oneQ har Sensum tagit fram en revolutionerande serie utekök. Tanken bakom designen av serien har varit att ge dig möjligheterna att simplistiskt utforma ett utekök som är stilrent och individuellt anpassat e...

  Se fullständig produktbeskrivning

  Hemleverans

  Denna produkt har ytterligare lagerinformation för leverans i vissa områden.
  Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

  Produktbeskrivning

  Ta med dig köket ut

  I samarbete med oneQ har Sensum tagit fram en revolutionerande serie utekök. Tanken bakom designen av serien har varit att ge dig möjligheterna att simplistiskt utforma ett utekök som är stilrent och individuellt anpassat efter dina behov. Filosofin hos Sensum är att livet utomhus ska vara lika skönt och vackert som livet inomhus, av den anledningen är samarbetet med oneQ ett naturligt steg att ge fler glädjen att kunna laga mat utomhus på egna villkor.

  Uteköken samlas under namnet Ekeby och till skillnad från möbelserien med samma namn har inte alla utekök detaljer i teak. Uteköken finns i tre utföranden med olika toppskivor, du kan välja mellan en helgjuten toppskiva i stål, en toppskiva i fibercement eller en toppskiva i FSC-certifierad teak.

  Sensum + oneQ = Options made simple
  Tre val. Klar. Svårare än så behöver det faktiskt inte vara att bygga ett utekök efter dina behov. De smidiga inbyggnadslösningar från oneQ ger dig många valmöjligheter att styra hur du vill att ditt Sensum utekök ska fungera. Välj mellan oneQ moduler som till exempel: gasolgrill, kolgrill, sink, ishink, skärbräda och stekplatta när du skapar ditt utekök.

  Exempel på kombinationer
  Kombination 1
  - oneQ Glow
  - oneQ Wet
  - oneQ Flame
  Detta ger dig ett utekök med en kolgrill, en gasolgrill och en sink med kran. Kombinationen kan vara perfekt för dig som vill kombinera ett gasol- och kolgrillande och ha vatten lättåtkomligt.

  Kombination 2
  - oneQ Bamboo
  - oneQ Wet
  - oneQ Flame
  Detta ger dig ett utekök med en gasolgrill, en sink med kran och en skärbräda. Kombinationen är perfekt för dig som vill kunna flytta ut kökets mest nödvändiga detaljer under sommaren.

  Teknisk information
  Färg: Svart
  Material: Pulverlackerat stål, fibercement
  Toppskiva: Fibercement
  Sockelram: 3 st (ingår)

  Mått Utekök
  Höjd: 80 cm
  Längd (Toppskiva): 180 cm
  Längd (Inkl. handtag i båda ändar): 210 cm
  Bredd (Bordsskiva): 60 cm
  Bredd (Inkl. hjul): 69 cm

  Sensum Brand Philosophy
  - Livet utomhus ska vara lika skönt och vackert som livet inomhus -

  Sensums eleganta utemöbler skapar förutsättningar för det perfekta uterummet, en plats för lek, avkoppling eller umgänge, en plats för livets kanske allra finaste stunder. Sensums design är skandinaviskt stilren och de kompromissar varken med form eller funktion. Med stor hantverksskicklighet och god materialkänsla skapar Sensum utemöbler som är lika eleganta som de är komfortabla. Den höga kvaliteten, det tidlösa formspråket och de gedigna materialen gör dessutom att möblerna bara blir vackrare med åren. Det är vad vi kallar hållbarhet på riktigt. Sensum är stolta över att förlänga den svenska sommaren.

  Underhåll
  Stommarna i Ekeby-serien är helt underhållsfria, förutom att du ibland kan behöva tvätta av smuts och damm med ett milt rengöringsmedel. När du inte använder uteköket rekommenderar vi att du förvarar den skyddat för bästa hållbarhet.

  Förvaring
  Vid vinterförvaring rekommenderar vi dig att förvara uteköket i ett torrt och ventilerat rum.

  Obs!
  Inbyggnadsmoduler ingår ej, välj din inbyggnadslösninging med oneQ.
  Se exempel under tillbehör.

  Mer information
  Produktnamn UTEKÖK SENSUM EKEBY FIBERCEMENT
  Artikelnummer 7205000K
  EAN-nr 0200500282207
  Netto vikt 0
  Typ STATIV FÖR INBYGGNADSGRILL
  Varumärke SENSUM

  25048+ nöjda kunder!

  33657 Recensioner
  Läs kundrecensioner!

  Laddar…