Missa inte våra medlemskvällar! Klicka här för att se när turnén kommer till ditt varuhus och få ett smakprov på våra aktiviteter.
Filtrera 3
Vi kan inte hitta produkter som matchar dessa kriterier.
Filtrera 3

Vill du lägga stenplattor i trädgården, marksten för garageuppfarten eller bygga stödmur med mursten? I så fall kan BAUHAUS hjälpa dig med ett enormt sortiment och urval av kvalitativa markstenar och murstenar för alla typer av stenanläggningsprojekt. Markstenarna, murstenarna och murblocken finns i flera kulörer samt serier. Detta ger dig stora valmöjligheter när det kommer till stenläggningen och hur du vill att garageuppfarten, uteplatsen eller trädgården ska upplevas.

Betongplattor, cementplattor, stenplattor och murstenar är mångsidiga produkter där enbart fantasin sätter gränserna för vad som är möjligt att skapa. Till exempel kan du planera ett projekt där du kombinerar markstenar och murstenar för att skapa en uteplats med en vacker omgivande stenmur. Ett annat projekt är att bygga en uppfart med sten med stödmurar på varsin sida, på muren kan du sedan plantera vintergröna häckplantor för att få till en välkomnande entré. I trädgården kan du använda murstenen för att bygga hållbara planteringskärl med grönskande växter och grönsaker. Vi har också dekorsten som du kan lägga bredvid husväggen, detta förhindrar att smuts och jord skvätter upp på fasaden. En annan fördel med dekorsten är att placera dekorationsstenen i rabatten, förutom att det blir en snygg detalj blir det svårare för djur att krafsa, gräva och förorena rabatten.

Mursten och marksten är hållbara produkter som ger förutsättningar att skapa kreativa lösningar för tomtens och trädgårdens alla projekt. På BAUHAUS hittar du noga utvalt sortiment av stenprodukter.

Sten

Visar 0 produkter
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto